Video

Pachet Mobilare si Decorare

1250 Lei / camera

 

Ai nevoie de un specialist care sa te indrume. Dupa ce ne spui preferintele tale in cadrul chestionarului despre tine si ne trimiti datele proiectului in aplicatie, echipa va contura alaturi de tine camera la care te gandesti. Nu oricum, ci totul la un pret care se incadreaza in bugetul tau. Mai stai pe ganduri? Suntem aici pentru tine.

  • 2 solutii ilustrate (2 concepte de amenajare)
  • 1 sesiune de chat cu designerul alocat proiectului
  • 1 plansa finala cu solutia agreata
  • 1 plan cotat cu solutia propusa
  • Schita mobilierului pe comanda, cu recomandarea culorilor si materialelor
  • Schita camerei cu aranjarea obiectelor in spatiu
  • Lista completa de cumparaturi cu specificarea detaliilor produselor: imagine produs, denumire si cod, furnizor sau producator, pret, numar de bucati, link catre pagina produsului.

Timp de livrare: 2 saptamani

*Nota: Pentru hol si balcon, costul serviciului reprezinta 50% din valoarea pachetului

OPTIUNI EXTRA:

Daca te-ai uitat la tutorialul "cum masori" dar crezi ca nu te descurci, iar spatiul este in Bucuresti, venim noi la tine pentru masuratori si poze pentru extra optiunea de 350 lei (cu TVA inclus)

In cazul in care nu esti sigur de cadrul amenajarii si te gandesti sa optezi pentru un finisaj nou de perete sau pardoseala, te putem ajuta pentru a face cea mai buna alegere pentru 150 lei/ per finisaj (cu TVA inclus)

Politica de restituire:

Cazul 1: Ai platit dar inca nu ai reusit sa iti completezi in cont datele solicitate de noi pentru inceperea proiectului. Din diverse motive te-ai razgandit si ai vrea sa renunti. In acest caz iti restituim suma 100%. 

Cazul 2: Noi incepem proiectul si iti livram primele propuneri, iar la momentul conversatiei online in cadrul platformei nu vrei sa mergi mai departe. Iti inapoiem 50% din suma.

Politica legata de modificarile asupra proiectului:

Designerul care iti va prelua proiectul va crea doua solutii pentru camera ta, in concordanta cu datele oferite de tine prin chestionar si aplicatie. In cazul in care nu iti place nicio varianta din cele doua oferite, va trebui sa mai furnizezi designerului prin sesiunea de chat sau telefonic, cateva date in plus. Apoi toata echipa va incerca sa gaseasca o propunere care sa te satisfaca. In cazul in care nici aceasta a treia varianta nu iti este pe plac, iti putem inapoia 50% din suma achitata pentru pachetul respectiv.

Dar cu siguranta vom gasi impreuna solutia dorita! :)

Daca nu esti lamurit si mai ai nevoie de detalii in ce priveste materialele pe care le primesti, cum se desfasoara tot procesul iar informatiile din pagina cu intrebari frecvente sau din blog nu sunt cele pe care le cauti, contacteaza-ne. Iti stam la dispozitie pentru orice curiozitate! :)

Vezi mai jos ce materiale primesti pe parcursul proiectului de design interior: 2 solutii ilustrate (2 concepte de amenajare), 1 plansa finala cu solutia agreata, 1 plan 2D cotat cu solutia propusa, schita mobilierului pe comanda, cu recomandarea culorilor si materialelor, schita camerei cu aranjarea obiectelor in spatiu, lista completa de cumparaturi cu specificarea detaliilor produselor: imagine produs, denumire si cod, furnizor sau producator, pret, numar de bucati, link catre pagina produsului.

moodboard initial2.jpg
moodboard initial.jpg
Plan 2D_1.jpg
moodboard final.jpg
Schita 3D.jpg
Lista cumparaturi2.jpg

Exemple si Portofoliu

AMENAJARE APARTAMENT 3 CAMERE IN STIL ECLECTIC
Ea cumpara bilete la un concert de muzica clasica iar el e un rebel pasionat de heavy metal....
Citeste mai mult
MOBILAREA SI DECORAREA UNUI SPATIU INCHIRIAT
Imagineaza-ti urmatorul scenariu: cauti un apartament de inchiriat in care sa locuiesti singur...
Citeste mai mult
AMENAJAREA UNUI APARTAMENT DE INCHIRIAT
Un apartament nemobilat este un spatiu nevalorificat la adevaratul potential, iar o amenajare...
Citeste mai mult
MOBILAREA SPATIILOR MICI – AMENAJAREA UNEI  GARSONIERE
Sunt arhitect de interior iar in anii in care m-am ocupat de amenajari rezidentiale, cel mai des...
Citeste mai mult
AMENAJAREA DORMITORULUI
Te-ai intrebat vreodata care este locul cel mai potrivit pentru relaxare si odihna? Camera de...
Citeste mai mult
CAMERA DE COPIL - DESIGN INTERIOR DE POVESTE
Daca ma gandesc la copilaria mea, cred ca entuziasmul explorarii, universul creatiei si...
Citeste mai mult