“Interior” inseamna o echipa de oameni ce lucreaza pentru oameni, dar mai ales impreuna cu tine, omul ce aspira la o viata mai buna pentru sine, familie si cei dragi.

Proiectul a inceput cu o echipa mica de doi parteneri: Mariana si Milena, cu experienta in arhitectura si amenajari interioare. Asa s-a nascut “Interior”, ideea ce vrea sa aduca un suflu nou in domeniul designului de interior. Ne-am gandit la o noua abordare - mai actuala, adaptata cerintelor clientului conectat la tehnologie. Am creat aceasta platforma online pentru a oferi solutii potrivite stilului tau de viata.

 

Suntem un start-up in lumea online si incercam sa ajungem mai aproape de tine: client, producator, colaborator sau tanar designer. Vrem sa formam o comunitate bazata pe principii comune:

1. Dreptul la implinire, confort, apartenenta, aduse de spatiul care te inconjoara, acel “acasa” pe care ti-l doresti.

2. Educarea nevoii de a consuma responsabil resurse materiale, timp si informatie.

3. Accesul tau direct catre ideile tinerilor designeri si a acestora din urma catre tine, beneficiarul solutiilor gandite de ei.

4. Manifestarea libera a creativitatii designerilor in cadrul unei echipe care le identifica si potenteaza calitatile.

5. Increderea investita in producatorii locali alaturi de care crestem aici, in Romania.

Scriem impreuna povestea noastra si ti-o oferim tie, cel ce vei deveni membru al comunitatii “Interior”. Vom creste impreuna, ca parti comune ale aceleiasi echipe. 

 

Cu aceste principii in minte am gandit o serie de servicii incadrate in bugetul tau sub forma unor pachete pentru amenajarea de interior a casei tale. Un designer iti ofera consultanta online, pentru ca tu sa faci economie de timp si energie. In plus, ai sansa de a participa la proiectul casei tale.

Credem in producatorii si designerii romani si vrem sa promovom creatiile lor. In permanenta cautam sa integram armonios produsele selectate de noi in amenajarile interioare. 

Designerii din echipa noastra au posibilitatea de a lucra de oriunde, in regim online. Poti face chiar tu parte dintr-un colectiv tanar, dinamic, cu experienta in domeniu. Ai acces la o colectie de produse atent selectionate si discuti direct cu beneficiarul proiectului tau.

Magazinul nostru online cuprinde o serie de produse cu standarde estetice, de calitate si pret. Promovam si recomandam cu incredere clientilor aceasta selectie. Tinerilor artisti, mesteri si designeri de produs le oferim posibilitatea de expunere si promovare alaturi de alti producatori cu experienta selectati de echipa “Interior”.

Produsele marca “Interior” sunt create de designerii nostri, in serii limitate. Obiectele pot fi personalizate dupa cerintele clientului. Produsele si serviciile “Interior” pot fi promovate de partenerii si colaboratorii nostri. Noi punem in valoare produsele noastre langa cele ale partenerilor intr-un concept unitar. 

Iti place designul de obiect? Alaturi de noi iti poti dovedi creativitatea printr-o colectie personala sub semnatura “Interior”.

 

Suntem o echipa de oameni creativi ce militeaza pentru progres si o viata mai buna, pentru un interior croit pe masura posibilitatii, gusturilor si nevoilor tale. 

 

Tu cine esti? Vrem sa construim alaturi de tine cea mai buna varianta a ta, asa ca hai sa facem cunostinta!