Orice pachet de servicii ai alege, echipa interior iti va pregati materialele utile unui proiect de amenajare pe care sa le folosesti atat pe parcursul procesului de creatie cat si dupa finalizare. Uita-te pe exemplele prezentate si convinge-te ca vei obtine tot ce ai nevoie!

1. PACHET MOBILARE + DECORARE 

Dupa ce introduci datele despre tine si spatiul pe care l-ai ales, designerul va pregati 2 solutii ilustrate de concept, conform bugetului indicat. 

Primesti cele 2 materiale in contul tau de client si urmeaza sa fii programat pentru sesiunea chat in care discuti impreuna cu designerul preferintele tale pe baza primelor propuneri.

Vei primi la finalul proiectului, dupa feedback-ul tau pe conceptul initial:

 • 1 imagine cu solutia finala in care se va regasi selectia de mobilier si decoratiuni
 • 1 plan cu dimensiuni conform datelor introduse de tine cu spatiul 
 • 1 schita a camerei cu pozitia sugestiva a pieselor selectionate
 • Schita mobilierului pe comanda, cu recomandarea culorilor si materialelor
 • lista cu cea ai de cumparat pentru ca ceea ce am transpus impreuna in imagini sa devina realitate. Poti face cumparaturile online, direct din magazinul nostru sau de la parteneri. 
moodboard initial2.jpg
moodboard initial.jpg
Plan 2D_1.jpg
moodboard final.jpg
Schita 3D.jpg
Lista cumparaturi2.jpg

2. PACHET DECORARE 

Mai intai ne indici ce preferinte ai si cum arata spatiul tau mobilat, apoi designerul va crea 2 solutii ilustrate de concept, conform bugetului indicat. 

Urmeaza sa fii programat pentru sesiunea chat in care discuti impreuna cu designerul preferintele tale pe baza primelor propuneri.

Vei primi la finalul proiectului, dupa feed-backul tau pe conceptul initial:

 • 1 imagine cu solutia finala in care se va regasi selectia de obiecte decorative
 • 1 colaj cu obiectele propuse pe imaginile camerei tale
 • 1 plan cu dimensiuni conform datelor introduse de tine cu spatiul si mobila existenta
 • lista cu ce ai de cumparat pentru a te bucura de piesele regasite in plansele concepute impreuna. Poti face cumparaturile online, direct din magazinul nostru sau de la parteneri. 
moodboard initial2_1.jpg
moodboard initial_1.jpg
Plan 2D 1.jpg
moodboard final_1.jpg
"/
Lista cumparaturi.jpg

3. PACHET IMPLEMENTARE PRODUSE “interior

Dupa ce iti alegi modelul preferat din colectia noastra si ne trimiti datele despre camera ta mobilata, designerul va crea 2 solutii ilustrate de concept, conform bugetului indicat de tine. 

Discutam impreuna intr-o sesiune de chat pe cele doua materiale pregatite de specialist, dupa care vei primi:

 • 1 imagine cu solutia finala
 • 1 colaj in care se va regasi selectia de produse, integrate in poza cu spatiul tau mobilat
 • 1 plan cu dimensiunile introduse de tine cu spatiul si mobila existenta
 • Cu ajutorul listei cu ce ai de cumparat poti face alegerile chiar de pe site pentru a te bucura in scurt timp de produsele pe care le-ai selectat sub indrumarea noastra. 
propunere interior.jpg
interior propunere.jpg
colaj_selectie.jpg
solutie_finala.jpg
Plan_2D.jpg
Lista_cumparaturi.jpg

+ OPTIUNI EXTRA, valabile pentru toate pachetele:

 • Daca te-ai uitat la tutorialul "cum masori" dar crezi ca nu te descurci, iar spatiul este in Bucuresti, venim noi la tine pentru masuratori si poze pentru extra optiunea de 350 lei (cu TVA inclus)
 • In cazul in care nu esti sigur de cadrul amenajarii si te gandesti sa optezi pentru un finisaj nou de perete sau pardoseala, te putem ajuta pentru a face cea mai buna alegere pentru 150 lei/ per finisaj (cu TVA inclus)

Politica de restituire:

Cazul 1: Ai platit dar inca nu ai reusit sa iti completezi in cont datele solicitate de noi pentru inceperea proiectului. Din diverse motive te-ai razgandit si ai vrea sa renunti. In acest caz iti restituim suma 100%. 

Cazul 2: Noi incepem proiectul si iti livram primele propuneri, iar la momentul conversatiei online in cadrul platformei nu vrei sa mergi mai departe. Iti inapoiem 50% din suma.

Politica legata de modificarile asupra proiectului:

Designerul care iti va prelua proiectul va crea doua solutii pentru camera ta, in concordanta cu datele oferite de tine prin chestionar si aplicatie. In cazul in care nu iti place nicio varianta din cele doua oferite, va trebui sa mai furnizezi designerului prin sesiunea de chat sau telefonic, cateva date in plus. Apoi toata echipa va incerca sa gaseasca o propunere care sa te satisfaca. In cazul in care nici aceasta a treia varianta nu iti este pe plac, iti putem inapoia 50% din suma achitata pentru pachetul respectiv.

Dar cu siguranta vom gasi impreuna solutia dorita! :)

Daca nu esti lamurit si mai ai nevoie de detalii in ceea ce priveste pachetele de designcum se desfasoara intregul proces iar informatiile din pagina cu intrebari frecvente sau din blog nu sunt cele pe care le cauti, contacteaza-ne. Iti stam la dispozitie pentru orice curiozitate! :)