Aici, la interior am reusit sa simplificam procesul de mobilare, decorare si achizitii pentru amenjarea casei tale. Fie ca alegi serviciile noastre de design printr-un pachet de consultanta online, cumperi produsele selectate de noi din magazin sau rasfoiesti paginile din blog, vei economisi timp, bani si energie pentru ca am gandit totul pentru tine: cat mai accesibil, practic si eficient posibil.

Noi credem ca oricine are dreptul la o casa croita pe masura personalitatii sale. Urmeaza pasii de mai jos si ai incredere, in curand te vei bucura de un design care te reprezinta. 

1. Incepem cu selectarea tipului de camera la care te-ai gandit: camera de zi, sufragerie, dormitor, birou, camera copilului, hol, balcon sau terasa.

2. Spune-ne cu ce vrei sa te ajutam: mobilare si decorare, doar decorare sau ti-au placut produsele din colectia interior dar nu stii cum sa le integrezi in amenajarea camerei? Alege un pachet de design si mergi mai departe.

3. Urmeaza o mica serie de intrebari despre tine. Vrem sa te cunoastem cat mai bine, asa ca nu te grabi – poti sa ne dai cat mai multe detalii.

4. Ai ajuns la pasul in care te provocam sa incerci ceva nou. Cu putina indemanare te vei descurca de minune! Mai intai fa rost de o ruleta, stim ca la poze te pricepi deja. 

Aici gasesti un tutorial pentru masuratori

*Daca ti se pare complicat, avem o extra optiune pentru masuratori si poze.

5. Vrei sa integrezi in noua amenajare elemente decorative, obiecte sau piese de mobilier pe care le ai deja? Trimite-ne datele acestora. Uite ce trebuie sa faci in aplicatia gandita special pentru proiectul camerei tale:

Aici gasesti un tutorial pentru aplicatia online.

6. Visezi camera perfecta pentru tine. Bugetul tau ne va ajuta in alegerea solutiei corecte.

7. Ai introdus toate datele: despre tine si preferintele tale, bugetul, dimensiunile camerei, imagini si poze de inspiratie. Acum e randul nostru sa ne facem treaba. Lucram in echipa, impreuna cu tine, pentru cele mai bune rezultate!

8. Designerul a preluat proiectul, iti pregateste 2 solutii ilustrate pe care le vei primi in contul tau de client. In curand vei fi programat pentru o sesiune de chat in care vom purta o discutie pe baza propunerilor noastre.

9. Ai stabilit ce solutie preferi iar acum designerul iti pregateste materialele finale pe care le poti descarca din contul tau de client, direct din platforma online.

10. Pe baza listei de cumparaturi, poti face achizitii direct din magazinul nostru sau de la producatorii pe care i-am ales impreuna cu tine.

Te-ai convins? Incepe chiar acum! 

Daca mai ai nevoie de lamuriri, cauta raspunsul in Intrebarile tale, urmareste tutorialele sau contacteaza-ne.