AMENAJARE APARTAMENT 3 CAMERE IN STIL ECLECTIC

Vintage si modern pentru mai multa expresivitate

Ea cumpara bilete la un concert de muzica clasica iar el e un rebel pasionat de heavy metal. Prietena ei vrea un apartament in centrul orasului, prietenul lui ar vrea sa se retraga intr-un loc linistit, intr-o casa cu gradina. Parintii ei aduna zeci de ghivece cu plante pe cand ai lui se gandesc sa-si ia un caine sau orice animal de companie putin mai activ decat o feriga.

Suntem diferiti si asta ne face speciali si pentru ca si tu te confrunti zilnic cu paradoxurile sau combinatiile de diverse gusturi si pareri stii ca in relatii, e ca si in fizica: polii opusi se atrag si se completeaza adesea. 

Diversitatea are un rol important nu doar in relatii ci si in interiorul caselor noastre, in cadrul unei amenajari.

Iti pot dovedi ca elementele diferite merg foarte bine impreuna, ba chiar se pun in valoarea reciproc.

In momentul in care am primit brief-ul proiectului: provocarea de a mobila si decora un apartament cu trei camere in stil minimalist, am incercat sa convingem clientii sa abordam problema altfel - cu mai mult curaj si eleganta, dar fara rabat de la o lista clara de gusturi si nevoi.

Asa am reusit sa realizam un mix din doua sau poate chiar trei stiluri: modern, minimalist si provensal. Rezultatul? O casa calda, primitoare, un loc in care te simti “acasa” chiar daca i-ai pasit pentru prima data pragul.

13_Dambovicioarei10_20180606.jpg

10_Dambovicioarei10_20180606.jpg

Piesele de mobilier in stil rustic francez au o eleganta aparte si sunt innobilate de patina antichizata, iar calitatea lemnului da viata indelungata. Chiar daca obiectele sunt realizate sub un nume francez: “by Durieux”, aceasta mobila este produsa in Romania, ceea ce a constituit un plus in alegerea noastra.

Elementele minimaliste adiacente, in culori neutre: alb, gri, crem, au fost create la comanda intr-un atelier specializat si reprezinta partea cea mai functionala in depozitarea hainelor si altor obiecte de uz casnic.

21_Dambovicioarei10_20180606.jpg

22_Dambovicioarei10_20180606.jpg

03_Dambovicioarei10_20180606.jpg

Patul, poate cea mai importanta piesa din dormitor, poarta eleganta semnatura a producatorului de saltele si cadre de pat din Romania: Amy White. Acest producator lucreaza cu atentie la detaliu si calitate pe cerintele clientilor iar rezultatul este demn de lauda.

23_Dambovicioarei10_20180606.jpg

Ai vazut canapeaua din poze? Nu-i asa ca-ti vine sa te intinzi relaxat pe una asemanatoare? O gasesti la BoConcept si pentru noi a fost o alegere inspirata care s-a potrivit de minune in cadrul creat.

09_Dambovicioarei10_20180606.jpg

Am personalizat peretii din living si dormitor pentru o nota distincta. Mozaicul din lemn si burete este special si sparge monotonia unei amenajari cu elemente arhicunoscute.

Ne-am concentrat pe culorile de pamant, deschise, contrastate de negru, mustar si auriu. Materialele folosite variaza: MDF, lemn, fier, textile casual, nimic pretentios ci usor de intretinut.

04_Dambovicioarei10_20180606.jpg

Noi credem ca am reusit sa inchegam un loc intim in 8 saptamani, datorita unui buget mediu spre mare, iar imaginea clientilor nostri, un cuplu de oameni tineri, cu umor, dinamici si cu gusturi diferite se oglindeste in orice colt al casei. Am facut asta cu decenta bunului gust, eleganta, rafinament, prin alaturarea elementelor total opuse ca aspect dar care ulterior se pun in valoare intr-un intreg ansamblu atent gandit.

28_Dambovicioarei10_20180606.jpg

Te afli si tu intr-o dilema? Nu stii pe mana cui sa mergi? Noi iti oferim un sprijin, hai sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru tine si casa ta. 

* proiect de amenajare realizat de echipa Interior: Arh. Mariana Bercu, Arh. de Interior Milena Taranu.

Tags: decorare echipa interior amenajare mobilare vintage moder eclectic

Milena Taranu | 27.11.2018

Vezi toate articolele

Recomandari