Set masute cafea din lemn brad si metal stil nordic 70x40 / 50x36 cm DISD7331217

Set masute cafea din lemn brad si metal stil nordic 70x40 / 50x36 cm DISD7331217
  • Set masute cafea din lemn brad si metal stil nordic 70x40 / 50x36 cm DISD7331217
1300 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD7331217

Setul de masute pentru cafea, in stil nordic, din lemn de brad, cu dimensiunea de 70 x 40/50 x 36 cm, este construit pe un cadru metalic.

Pentru blat recomandam finisajul periat in urmatoarele culori: brosse clair, brosse nature, brosse grise, brosse blanchi, vieux brosse, vieux bois. 

Finisajul periat atribuie blatului mai multa rezistenta la uzura si umezeala.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Mese
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Setul de masute pentru cafea, in stil nordic, din lemn de brad, cu dimensiunea de 70 x 40 / 50 x 36 cm, este construit pe un cadru metalic si completeaza cu succes atmosfera nordic - industriala din casa ta. Designul masutelor este trasat in linii clare, curbe si are farmecul unui obiect simplu dar de efect. Piesele de mobilier sunt destinate zonei de relaxare, discutii , chiar si pentru depozitarea sau expunerea obiectelor decorative.

Versatilitatea acestei piese permite integrarea ei atat intr-un living, birou, sufragerie sau balcon . 

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau. Se recomanda alegerea unui blat cu finisaj periat pentru mese.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD7331217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip masa
De cafea
Model masa
Multifunctional/ Noptiera
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Brad
Material blat
Lemn masiv
Material structura
Metal
Lungime
70, 50 cm
Adancime
70, 50 cm
Inaltime
40, 36 cm
Stil
Modern
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
5 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
95
Forma masa
Rotunda
Tip picior
Cadru metalic

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)