Masuta cafea din lemn stejar nordica pe cadru metalic cu suport reviste 120 x 60 x 40 cm DISD7561217

Masuta cafea din lemn stejar nordica pe cadru metalic cu suport reviste 120 x 60 x 40 cm DISD7561217
  • Masuta cafea din lemn stejar nordica pe cadru metalic cu suport reviste 120 x 60 x 40 cm DISD7561217
2128 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD7561217

Masuta de cafea din lemn de stejar, in stil nordic, cu dimensiunea de 120 x 60 x 40 cm, este construita pe un cadru metalic cu suport de reviste din piele. Aceasta piesa de mobilier este perfecta pentru a servi cafea sau ceai, pentru a depozita sau a expune diverse obiecte necesare.

Variante de culoare pentru stejar
  • Oak Finish - Brown
  • Oak Finish - Grey
  • Oak Finish - Nature
  • Oak Finish - Oxide
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Masuta de cafea din lemn de stejar, in stil nordic, cu dimensiunea de 120 x 60 x 40 cm, este construita pe un cadru metalic cu suport de reviste din piele. Aceasta piesa de mobilier este perfecta pentru a servi cafea sau ceai, pentru a depozita sau a expune diverse obiecte necesare. Masuta completeaza cu succes atmosfera nordic - industriala din casa ta. Designul este trasat in linii clare, drepte si are farmecul unui obiect simplu dar de efect. Corpul de mobilier este destinat zonei de relaxare cu canapea.

Versatilitatea acestei piese permite integrarea ei atat intr-un living, birou, sufragerie sau balcon . 

Blatul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD7561217

Fisa tehnica

Tip masa
De cafea
Model masa
Fix
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Stejar
Material blat
Lemn masiv
Material structura
Metal
Lungime
120 cm
Adancime
60 cm
Inaltime
40 cm
Stil
Industrial
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
22 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
Forma masa
Rectangulara
Tip picior
Cadru metalic

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)