Bancuta nordica din lemn 200x30x44 cm DISD810200920

500 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD810200920

Bancuta din lemn cu dimensiunea de 200x30x44 cm are un design modern datorita liniei simple, a detaliilor si a finisajelor naturale. Picioarele din lemn sunt simple si pun in evidenta stilul nordic, rustic.

Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Bancuta din lemn cu dimensiunea de 200x30x44 cm are un design modern datorita liniei simple, a detaliilor si a finisajelor naturale. Picioarele din lemn sunt simple si pun in evidenta stilul nordic, rustic. Aceasta piesa se integreaza cu usurinta in orice tip de amenajare, indiferent de stil: vintage, provensal, clasic sau nordic, minimalist, modern pentru a evidentia contrastul. Corpul este practic si confortabil pentru zona de intrare din hol, langa patul din dormitor, in zona de relaxare din balcon, in birou sau living langa un fotoliu dar poate avea in acelasi timp si rol decorativ.

Structura este din lemn de brad iar finisajele sunt la alegere, pentru a putea personaliza obiectul asa cum iti doresti.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD810200920

Fisa tehnica

Tip scaun
Taburet
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Brad
Material structura
Lemn
Lungime
200 cm
Adancime
30 cm
Inaltime
44 cm
Numar locuri
4
Stil
Nordic
Stare asamblare
Asamblat
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
Greutate
10 kg
Tip picior
4 picioare

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)