Taburet vintage din lemn brad 35 x 35 x 45 cm DISD028118

Taburet vintage din lemn brad 35 x 35 x 45 cm DISD028118
  • Taburet vintage din lemn brad 35 x 35 x 45 cm DISD028118
270 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD028118

Taburetul in stil vintage din lemn de brad are dimensiunea de 35 x 35 x 45 cm si este un obiect practic si versatil. Cu ajutorul lui poti completa amtosfera dintr-o camera amenajata in stil romantic, provensal.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, taburete si bancute din lemn
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Taburetul in stil vintage din lemn de brad are dimensiunea de 35 x 35 x 45 cm si este un obiect practic si versatil. Cu ajutorul lui poti completa amtosfera dintr-o camera amenajata in stil romantic, provensal. Taburetul  poate fi folosit atat pentru bucatarie, sufragerie, hol, balcon sau dormitor. Este un obiect versatil, poate fi utilizat ca scaun, masuta sau poate chiar si noptiera pentru un design nonconformist, in asocierea elementelor potrivite.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD028118

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip scaun
Taburet
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Lungime
35 cm
Adancime
35 cm
Inaltime
45 cm
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
4 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
68

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)