Taburet piele pe cadru metalic 50 x 50 x 50 cm DISDT44218

Taburet piele pe cadru metalic 50 x 50 x 50 cm DISDT44218
  • Taburet piele pe cadru metalic 50 x 50 x 50 cm DISDT44218
1202 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISDT44218

Taburetul tapitat cu piele, construit pe cadru metalic are dimensiunea de 50 x 50 x 50 cm si este un obiect practic ce isi poate gasi cu usurinta un loc in amenajarea casei tale.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, tablii pat, fotolii si canapele tapitate
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Taburetul tapitat cu piele, construit pe cadru metalic are dimensiunea de 50 x 50 x 50 cm si este un obiect practic ce isi poate gasi cu usurinta un loc in amenajarea casei tale. Tapiteria din piele este decorata cu nasturi ce dau un aspect elegant. Designul acestui taburet este definit de simplitatea liniilor si de aerul masculin. Corpul poate fi integrat in orice stil de amenajare: nordic - industrial, modern, minimalist, clasic sau retro. Practic dar si decorativ, acest obiect poate fi asezat langa o canapea, un fotoliu sau masuta de cafea pentru a completa zona de discutii, servire sau relaxare din living, birou, dormitor, hol sau balcon.

Finisajul tapiteriei este la alegere, pentru a putea personaliza obiectul asa cum iti doresti.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISDT44218

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip scaun
Taburet
Tapiterie
Piele/ stofa
Tehnica executie
Handmade
Material umplutura
Burete memory foam
Material structura
Metal
Lungime
50 cm
Adancime
50 cm
Inaltime
50 cm
Stil
Industrial
Imprimeu
Uni
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
8 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
62

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)