Scaun piele cu brate 55 x 58 x 86 cm DISDT12218

Scaun piele cu brate 55 x 58 x 86 cm DISDT12218
  • Scaun piele cu brate 55 x 58 x 86 cm DISDT12218
1444 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISDT12218

Scaunul cu brate, tapitat cu piele, este construit pe un cadru metalic si are dimensiunea de 55 x 58 x 86 cm. Aspectul retro - industrial este dat de un design conturat de linii simple, rectangulare, cu aer masculin.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, tablii pat, fotolii si canapele tapitate
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Scaunul cu brate, tapitat cu piele, este construit pe un cadru metalic si are dimensiunea de 55 x 58 x 86 cm. Aspectul retro - industrial este dat de un design conturat de linii simple, rectangulare, cu aer masculin. Acest obiect este potrivit in orice amenajare, indiferent de stilul optat. Util si confortabil, obiectul poate fi pus langa o masa in zona de servire din bucatarie sau sufragerie, sau in zona de lucru din birou si dormitor.

Finisajul tapiteriei este la alegere, pentru a putea personaliza obiectul asa cum iti doresti.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISDT12218

Fisa tehnica

Tip scaun
Cu brate
Tapiterie
Piele
Tehnica executie
Handmade
Material umplutura
Burete memory foam
Material structura
Metal
Lungime
55 cm
Adancime
58 cm
Inaltime
86 cm
Stil
Modern
Imprimeu
Uni
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
9.4 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
23

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)