Scaun piele cu brate 65 x 74 x 92 cm DISDT02L218

Scaun piele cu brate 65 x 74 x 92 cm DISDT02L218
  • Scaun piele cu brate 65 x 74 x 92 cm DISDT02L218
1880 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISDT02L218

Scaunul cu tapiterie de piele dispune de brate si are dimensiunea de 65 x 74 x 92 cm. Designul acestui obiect este conceput in linii elegante dar simple pentru a putea fi integrat in orice stil de amenajare, modern sau clasic.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, tablii pat, fotolii si canapele tapitate
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Scaunul cu tapiterie de piele dispune de brate si are dimensiunea de 65 x 74 x 92 cm. Designul acestui obiect este conceput in linii elegante dar simple pentru a putea fi integrat in orice stil de amenajare, modern sau clasic. Scaunul este practic si confortabil, potrivit in sufragerie sau bucatarie pentru zona de servit din jurul mesei, in birou sau dormitor pentru masa de lucru sau de toaleta sau intr-o camera de primire si asteptare. Nasturii de pe tapiteria spatarului reprezinta elementul decorativ ce pune in valoare croiala acestei piese. Acest scaun cu brate este disponibil si in varianta cu tapiterie din stofa, intr-un stil mai casual.

Structura este din lemn de brad iar finisajul tapiteriei este la alegere, pentru a putea personaliza obiectul asa cum iti doresti.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISDT02L218

Fisa tehnica

Tip scaun
Cu brate
Tapiterie
Piele
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Brad
Material umplutura
Burete memory foam
Material structura
Lemn
Lungime
65 cm
Adancime
74 cm
Inaltime
92 cm
Accesorii
Nasturi
Stil
Provensal
Imprimeu
Uni
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
11 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
54,24

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)