Tablie pat din lemn brad cu textil si nasturi metal 100 x 9 x 126 cm DISD641901217

Tablie pat din lemn brad cu textil si nasturi metal 100 x 9 x 126 cm DISD641901217
  • Tablie pat din lemn brad cu textil si nasturi metal 100 x 9 x 126 cm DISD641901217
1141 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD641901217

Tablia de pat din lemn de brad, tapitata cu textil si tinte din metal, cu dimensiunea de 100 x 9 x 126 cm, completeaza amenajarea dormitorului tau cu eleganta si bun gust. 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, tablii pat, fotolii si canapele tapitate
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Tablia de pat din lemn de brad, tapitata cu textil si tinte din metal, cu dimensiunea de 100 x 9 x 126 cm, completeaza amenajarea dormitorului tau cu eleganta si bun gust. Tablia se poate adauga unui cadru de pat din lemn de brad. Aceasta piesa aduce personalitate si caldura dormitorului tau. Se poate adauga unei compozitii clasice sau vintage cu aer provensal sau prin contrast, unui stil modern si simplu, pentru evidentiere. Liniile drepte, marcheaza linia patului si decoreaza peretele.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD641901217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip pat
Tablii de pat
Tapiterie
Stofa/ catifea
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Brad
Material umplutura
Burete
Material structura
Lemn
Dimensiune saltea
latime 90 cm
Lungime
100 cm
Adancime
9 cm
Inaltime
126 cm
Imprimeu
Uni
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
9 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
45

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)