Cadru pat vintage din lemn brad 90 x 200 cm DISCDL0902001217

Cadru pat vintage din lemn brad 90 x 200 cm DISCDL0902001217
  • Cadru pat vintage din lemn brad 90 x 200 cm DISCDL0902001217
2719 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISCDL0902001217

Cadrul de pat in stil vintage, din lemn de brad, cu dimensiunea de 90 x 200 cm, este piesa necesara oricarui dormitor amenajat intr-un stil elegant, cu atmosfera calda si relaxanta.

Cadrul de pat este simplu si se poate completa cu o tablie configurabila, la alegere. Somiera este inclusa.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, taburete si bancute din lemn
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Cadrul de pat in stil vintage, din lemn de brad, cu dimensiunea de 90 x 200 cm, este piesa necesara oricarui dormitor amenajat intr-un stil elegant, cu atmosfera calda si relaxanta. Cadrul este ridicat pe patru picioare suple si are un aspect simplu, potrivit oricarui dormitor. Design-ul piesei de mobilier permite asocierea cu o compozitie clasica, vintage sau provensala sau cu stilul nordic, modern.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISCDL0902001217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip pat
Cadru
Model pat
Standard
Tablie pat
Nu este inclusa. Poate fi configurabila, la alegere din colectie.
Somiera
Inclusa
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Brad
Material structura
Lemn
Dimensiune saltea
latime 90 cm
Lungime
200 cm
Adancime
90 cm
Stare asamblare
Necesita asamblare
Colete livrare
3
Greutate colet
16 kg
Transport inclus
Da
configurator_default
71

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)