Oglinda vintage cu rama din metal 100 x 180 cm DISD6761217

Oglinda vintage cu rama din metal 100 x 180 cm DISD6761217
  • Oglinda vintage cu rama din metal 100 x 180 cm DISD6761217
1810 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD6761217

Oglinda in stil vintage, cu rama din metal, cu dimensiunea de 100 x 180 cm, este obiectul functional dar si decorativ ce nu ar trebui sa lipseasca din casa ta.

Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Oglinda in stil vintage, cu rama din metal, cu dimensiunea de 100 x 180 cm, este obiectul functional dar si decorativ ce nu ar trebui sa lipseasca din casa ta. Asezata in dormitor, baie sau hol, completeaza amenajarea in stil clasic sau modern si aduce personalitate camerei. Rama metalicavopsita negru aduce aminte de ferestrele caselor provensale iar forma oglinzii, in arcada, completeaza imaginea vintage. Oglinda este formata din trei parti independente.

Piesa de mobilier este foarte practica si eleganta datorita finetii finisajelor.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD6761217

Fisa tehnica

Tip oglinda
Cu rama
Tehnica executie
Handmade
Material rama
Metal
Lungime
100 cm
Adancime
2 cm
Inaltime
180 cm
Stil
Vintage
Pozitie montaj
Pe perete
Forma oglinda
Arcada
Stare asamblare
Necesita asamblare
Colete livrare
1
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
Greutate
18 kg

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)