Noptiera dormitor din lemn brad cu usa si sertar 50 x 35 x 79 cm DISD5291217

Noptiera dormitor din lemn brad cu usa si sertar 50 x 35 x 79 cm DISD5291217
  • Noptiera dormitor din lemn brad cu usa si sertar 50 x 35 x 79 cm DISD5291217
984 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD5291217

Noptiera pentru dormitor, din lemn de brad, cu usa si sertar, cu dimensiunea de 50 x 35 x 79 cm, este piesa de mobilier care ar trebui sa stea langa patul tau.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri inchise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Noptiera pentru dormitor, din lemn de brad, cu usa si sertar, cu dimensiunea de 50 x 35 x 79 cm, este piesa de mobilier care ar trebui sa stea langa patul tau. Corpul dispune de spatiu pentru expunere si depozitare: pe blat sau la interior. Sertarul superior este practic pentru obiectele de mici dimensiuni si permite accesul rapid. Zona inchisa cu usa poate ascunde un continut mai voluminos. Usa decorativa aminteste de obloanele caselor provensale.

Piesa de mobilier este potrivita pentru orice camera din casa ta: living, sufragerie, dormitor, birou sau hol. 

Balamalele sunt metalice cu sistem simplu. 

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD5291217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Tip usi
Cu balamale
Lungime
50 cm
Adancime
35 cm
Inaltime
79 cm
Numar sertare
1
Numar usi
1
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
11 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
7

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)