Noptiera dormitor din lemn brad cu sertare 45 x 40 x 61 cm DISD774118

Noptiera dormitor din lemn brad cu sertare 45 x 40 x 61 cm DISD774118
  • Noptiera dormitor din lemn brad cu sertare 45 x 40 x 61 cm DISD774118
1325 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD774118

Noptiera pentru dormitor din lemn de brad are dimensiunea de 45 x 40 x 61 cm si dispune de spatiu pentru depozitare sub forma a doua sertare. Acest obiect este piesa de mobilier care nu ar trebui sa lipseasca de langa patul tau.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri inchise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Noptiera pentru dormitor din lemn de brad are dimensiunea de 45 x 40 x 61 cm si dispune de spatiu pentru depozitare sub forma a doua sertare. Acest obiect este piesa de mobilier care nu ar trebui sa lipseasca de langa patul tau. Pe blat poti expune obiecte decorative sau iti poti aseza lampa de citit si cartea preferata. Manerele metalice au un design elegant iar liniile drepte traseaza un design simplu dar suplu si de efect. Datorita farmecului pe care il degaza acest obiect, nu iti va fi greu sa il integrezi in amenajarea casei tale. Pentru ca este un corp de mobilier practic, il poti folosi in diverse metode, in orice camera din casa ta: living, sufragerie, dormitor, birou sau hol. 

Aceasta piesa se poate alatura unei comode cu design asemanator, pentru a crea o compozitie unitara.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD774118

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Lungime
45 cm
Adancime
40 cm
Inaltime
61 cm
Numar sertare
2
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Manere
Metalice
Colete livrare
1
Greutate colet
10 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
12,16

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)