Fotoliu tapitat 74 x 85 x 85 cm DISDT39218

Fotoliu tapitat  74 x 85 x 85 cm DISDT39218
  • Fotoliu tapitat  74 x 85 x 85 cm DISDT39218
2609 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISDT39218

Fotoliul tapitat, cu brate, are dimensiunea de 74 x 85 x 85 cm iar nasturii metalici cu aer clasic accentueaza valoarea detaliului. 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, tablii pat, fotolii si canapele tapitate
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Fotoliul tapitat, cu brate, are dimensiunea de 74 x 85 x 85 cm iar nasturii metalici cu aer clasic accentueaza valoarea detaliului. Silueta obiectului este conturata de linii simple, rectangulare ce dau un aspect elegant acestei piese de mobilier. Usor de integrat in orice amenajare, acest fotoliu este comod si practic pentru zona de living, birou, dormitor sau orice alta camera din casa ta. Corpul este ideal pentru zona de relaxare, discutii, asteptare sau lectura. Tintele metalice accesorizeaza fotoliul cu atentie sporita la detaliu, pentru un efect special. 

Structura este din lemn de brad iar finisajele sunt la alegere, pentru a putea personaliza obiectul asa cum iti doresti.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISDT39218

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip fotoliu
Standard
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Brad
Material umplutura
Umplutura din burete memory foam
Material structura
Lemn
Lungime
85 cm
Adancime
74 cm
Inaltime
85 cm
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
Greutate
24 kg
configurator_default
21,84

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)