Fotoliu tapitat 70 x 81 x 82 cm DISDT41218

Fotoliu tapitat 70 x 81 x 82 cm DISDT41218
  • Fotoliu tapitat 70 x 81 x 82 cm DISDT41218
2609 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISDT41218

Fotoliul tapitat are dimensiunea de 70 x 81 x 82 cm iar designul simplu trasat in linii drepte permite integrarea in orice stil de amenajare. Fotoliul este ideal pentru zona de discutii si primire din birou sau zona de relaxare din living, alaturi de o canapea. 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Scaune, tablii pat, fotolii si canapele tapitate
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Fotoliul tapitat are dimensiunea de 70 x 81 x 82 cm iar designul simplu trasat in linii drepte permite integrarea in orice stil de amenajare. Fotoliul este ideal pentru zona de discutii si primire din birou sau zona de relaxare din living, alaturi de o canapea. Obiectul este realizat in stil nordic, minimalist dar poate fi asociat unor compozitii clasice, vintage, provensale.

Structura este din lemn de brad iar tapiteria este la alegere, pentru a putea personaliza obiectul asa cum iti doresti.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISDT41218

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip fotoliu
Standard
Tapiterie
Stofa/ catifea
Tehnica executie
Handmade
Esenta lemn
Brad
Material umplutura
Burete memory foam
Material structura
Lemn
Lungime
70 cm
Adancime
81 cm
Inaltime
82 cm
Stil
Nordic
Imprimeu
Uni
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
21 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
17,32

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)