Dulap vintage din lemn brad cu usi culisante sticla 197 x 50 x 224 cm DISD2221217

Dulap vintage din lemn brad cu usi culisante sticla 197 x 50 x 224 cm DISD2221217
  • Dulap vintage din lemn brad cu usi culisante sticla 197 x 50 x 224 cm DISD2221217
8069 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD2221217

Dulapul vintage din lemn de brad cu usi culisante din sticla, cu dimensiunea de 197 x 50 x 224 cm, este configurat cu numeroase spatii pentru depozitare, utile pentru orice camera din casa ta. 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri deschise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Dulapul vintage din lemn de brad cu usi culisante din sticla, cu dimensiunea de 197 x 50 x 224 cm, este configurat cu numeroase spatii pentru depozitare, utile pentru orice camera din casa ta. 

Spatiul interior compartimentat cu rafturi este inchis cu usi din lemn si din sticla ce dau corpului aspectul unei vitrine. Poti aseza diverse obiecte de mici dimensiuni in sertarele practice, cu acces facil. Piesa de mobilier poate fi un dulap sau o biblioteca cu vitrina, ideala pentru living sau sufragerie, dormitor sau hol.

Accesoriile din metal patinat intregesc aspectul antichizat. 

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau. Pentru acest corp este indicata alegerea unui finisaj exterior, carcasa si fete usi si sertare, iar interiorul care se citeste prin usile de sticla  poate fi ales in alta culoare pentru un aspect particular, deosebit.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD2221217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip dulap
Bufet
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn, sticla
Esenta lemn
Brad
Tip usi
Culisante
Material usi
Sticla, lemn
Lungime
197 cm
Adancime
50 cm
Inaltime
224 cm
Numar sertare
8
Numar usi
6
Accesorii
Metalice
Stil
Vintage
Stare asamblare
Necesita asamblare
Colete livrare
2
Greutate colet
153 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
7

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)