Dulap vintage din lemn brad cu usi sticla 129 x 48 x 222 cm DISD0871217

Dulap vintage din lemn brad cu usi sticla 129 x 48 x 222 cm DISD0871217
  • Dulap vintage din lemn brad cu usi sticla 129 x 48 x 222 cm DISD0871217
5402 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD0871217

Dulapul vintage din lemn de brad cu usi din sticla, cu dimensiunea de 129 x 48 x 222 cm, este configurat cu numeroase spatii pentru depozitare, utile pentru orice camera din casa ta. 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri deschise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Dulapul vintage din lemn de brad cu usi din sticla, cu dimensiunea de 129 x 48 x 222 cm, este configurat cu numeroase spatii pentru depozitare, utile pentru orice camera din casa ta. 

Spatiul interior compartimentat cu rafturi este inchis cu usi batante din lemn si din sticla ce dau corpului aspectul unei vitrine. Poti aseza diverse obiecte de mici dimensiuni in cele doua sertare. Piesa de mobilier poate fi un bufet ideal pentru sufragerie sau bucatarie, o biblioteca pentru birou sau un dulap cu vitrina pentru living sau hol.

Accesoriile din metal patinat intregesc aspectul antichizat. Balamalele sunt metalice cu sistem simplu.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau. Pentru acest corp este indicata alegerea unui finisaj exterior, carcasa si fete usi si sertare, iar interiorul care se citeste prin usile de sticla  poate fi ales in alta culoare pentru un aspect particular, deosebit.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD0871217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip dulap
Depozitare
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn, sticla
Esenta lemn
Brad
Tip usi
Cu balamale
Material usi
Sticla, lemn
Lungime
129 cm
Adancime
48 cm
Inaltime
222 cm
Numar sertare
2
Numar usi
4
Accesorii
Metalice
Stil
Vintage
Stare asamblare
Necesita asamblare
Colete livrare
2
Greutate colet
98 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
47

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)