MISIUNEA interior

O reintoarcere la adevaratele valori cu ajutorul tehnologiei

Noi credem ca in urmatorii ani Romania se va dezvolta in domeniul designului de interior, oamenii vor intelege ca au nevoie de un specialist care sa le furnizeze servicii profesioniste pentru o mobilare, decorare sau pentru a completa atmosfera cu noi finisaje. De aceea am gandit cele trei pachete conform cerintelor utilizatorilor: cel maximal, complet – de mobilare si decorare, cel mediu – decorare si cel minimal – de integrare in amenajarea casei tale a produselor marca "interior".

Dezvoltarea rapida a stiintei, tehnicii si tehnologiei din ultimul secol a dus la o explozie de informatii, de variabile din care putem alege. Suntem azi, mai mult ca oricand, mai “conectati” dar, in acelasi timp, “deconectati” de la propriile dorinte si de la ceea ce ne face sa avem o viata echilibrata. Deseori nu stim ce sa alegem, nu stim ce ne-ar placea, nu stim ce ne-ar putea da starea de bine pe care o cautam.

Prin cele trei pachete de servicii dorim sa oferim cea mai economica si rapida solutie catre un interior care sa fie functional dar si placut.

Avem certitudinea ca in viitor, domeniul tehnologiei se va intersecta din ce in ce mai des cu cel artistic. In acest fel, cele trei principii vitruviene: firmitas, utilitas si venustas (durabilitate, utilitate si estetica) vor evolua impreuna catre o “retea” dezvoltata strict online, gandita pentru a deservi cat mai eficient, atat pentru achizitii cat si pentru diverse servicii. Scopul este de a economisi timp, bani si energie, de a crea un viitor accesibil din toate punctele de vedere, in spirit practic si pentru o filtrare a consumului de masa. Ne dorim o reintoarcere la adevaratele valori, la autenticitate, la simplitate prin facilitarea acestor nevoi cu ajutorul tehnologiei.

Misiunea Interior.jpg

Tags: echipa interior interior misiunea interior

Milena Taranu | 29.09.2017

Vezi toate articolele

Recomandari