Masuta de cafea, centrul universului din sufrageria ta

N-o subestima!

Daca te-ai hotarat sa-ti redefinesti sufrageria ai nevoie de un punct fix in jurul caruia sa-ti dezvolti viziunea. 

In general, o persoana, atunci cand decide sa redecoreze o camera, trece prin trei faze:

  1. Nemultumirea fata de situatia existenta. Aceasta e o stare anxioasa si provoaca multe certuri in familie. 
  2. Cautarea unor surse de inspiratie - camere, interioare pe care si le-ar dori. Acestea sunt descoperite in reviste, pe Instagram sau Pinterest sau in vizita la prietenii care-si prezinta noua locuinta.
  3. Decizia de a redecora. E un proces complicat care poate fi luat de un singur membru al familiei si care poate fi rezultatul unei negocieri mai calme sau mai agitate.

Dar pentru a avea succes, e nevoie de relaxare si de concentrare. E nevoie de un inceput.

Masuta de cafea poate fi acest inceput de care ai nevoie. E un element de mobilier central al sufrageriei. In general, e privita in mod gresit ca un accesoriu, fiind mai degraba centrul universului din aceasta camera. Da tonul, fixeaza stilul intregului spatiu. In jurul ei se aseaza gazda, invitatii, in jurul ei se poarta discutii, se comenteaza si se “barfeste”. Pe ea se afla reviste, carti sau mici obiecte de arta sau care amintesc de calatoriile trecute.

Cand ati ales un stil al camerei, masuta de cafea este primul element de mobilier pe care trebuie sa-l achizitionati in asa fel incat sa reprezinte acel stil. Puteti face un compromis cu un fotoliu, dar daca masuta de cafea e in afara stilului, intregul concept se prabuseste.

Daca vreti sa dati personalitate camerei, e mai eficient sa investiti in acest element de mobilier care nu e atat de scump in raport cu celelalte si sa faceti mici compromisuri la acestea din urma, decat invers. E foarte important sa nu ratati masuta de cafea.

Pentru a dezvolta un concept solid de design interior luati legatura cu un specialist. Va ajuta sa economisiti timp si bani.

Folositi aplicatia de redecorare dezvoltata de Interioronline pentru a dezvolta un proiect.

In magazinul online gasiti mai multe propuneri pentru mobilier adecvat camerei de zi inclusiv masute de cafea.

Milena Taranu | 29.11.2020

Vezi toate articolele

Recomandari