Amenajare balcon

Designerii echipei Interior dau upgrade balconului tau

Te-ai gandit mereu cum ti-ai amenaja balconul apartamentului daca ar fi de marimea unei terase? Daca mai ai nevoie de rabdare pana la veranda visurilor, asta nu inseamna ca nu te poti bucura de zilele insorite din intimitatea spatiului tau. Acorda-ti un interior amenajat pe gustul tau, refugiu pentru momente aglomerate. Aici intervenim noi, cu un design interior mulat pe peretii tai. Vezi aici cum putem colabora si ce primesti.

amenajare interior balcon.jpg

Daca n-ai apucat sa explorezi magazinul de mobila si decoratiuni de pe platforma online Interior, daca nu te-ai pierdut printre perne, tablouricomode si mese din lemn, facem un exercitiu de imaginatie. Daca ai un balcon tip vagon si inchis, stim ca poate parea mic pentru toate gandurile si pernele tale. Dar cum ar fi daca l-ai deschide spre natura, vopsind verde peretele de sub geamuri? Cum ar fi daca ai lipi de peretele proaspat vopsit o etajera vintage din lemn de brad? Cum ar fi daca ai umple etajera cu plante care sa-nfloreasca in ghiveci odata cu gandurile tale, dimineata la cafeaua pe care ti-o poti bea de pe un scaun din lemn de fag, care-ti aminteste de casa bunicii? Cum ar fi daca in timp ce-ai pune pe-o lista ziua incarcata ti-ai sprijini cafeaua pe o masuta vintage, minimalista, care se asorteaza cu etajera? 

design interior balcon.jpg

Pentru o pata extra de culori vii, poti completa cu un set de perne decorative pentru scaunele bunicii sau pentru zilele caniculare în care vrei sa stai direct pe podea, sa-ti lipesti spatele de peretele verde si racoros. Chiar daca pare ca de amenajarea balconului te poti lipsi, echipa de designeri Interior a aparut ca sa-ti faca diminetile mai luminoase. Dar daca mica ta veranda are destula lumina, iti sugeram fara probleme o gama de draperii subtiri sau un paravan din bambus care sa te inconjoare cu un difuz de amiaza, care sa te prinda intr-un hamac proaspat instalat in tavan, intr-o duminica, cu una din pernele pufoase sub cap. Cu un mini-bar intr-un colt, gazduit intr-un dulap, iar pe el cateva borcane umplute cu nisip fin.

design balcon.jpg

Poate nu-ti plac pernele decorative sau stilul vintage, poate esti indecis sau fara timp. Tocmai pentru ca amenajarea interioara ar trebui sa spuna o poveste despre tine, la fel cum spun hainele pe care le porti, designerii nostri de interior abia asteapta sa te descoasa, sa puneti un balcon la cale. Nordic, industrial, vintage. Orice-ti clateste bunul gust.

amenajare balcon.jpg

Trimite-ne o poza cu balconul tau si dintr-un exercitiu de imaginatie, vacanta ajunge direct in gradina ta urbana. Balconul? Va ramane inchis doar cu numele. 

Daca esti curios vezi aici un proiect de amenajare si hai sa incepem! :)

depozitare balcon.jpg

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 09.05.2019

Vezi toate articolele