Masuta din lemn brad cu raft 48 x 48 x 50 cm DISD5561217

Masuta din lemn brad cu raft 48 x 48 x 50 cm DISD5561217
  • Masuta din lemn brad cu raft 48 x 48 x 50 cm DISD5561217
607 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD5561217

Masuta din lemn de brad, cu dimensiunea de 48 x 48 x 50 cm, este o piesa de mobilier practica si eleganta, potrivita oricarui interior. 

Pentru blat recomandam finisajul periat in urmatoarele culori: brosse clair, brosse nature, brosse grise, brosse blanchi, vieux brosse, vieux bois. 

Finisajul periat atribuie blatului mai multa rezistenta la uzura si umezeala.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Mese
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Masuta din lemn de brad, cu dimensiunea de 48 x 48 x 50 cm, este o piesa de mobilier practica si eleganta, potrivita oricarui interior. Corpul se poate aseza in living langa o canapea sau fotoliu cu rol de masuta de cafea sau in orice alt loc al casei tale, pentru a depozita obiecte pe raftul inferior sau pentru a expune diverse obiecte decorative pe blat.

Piesa de mobilier este potrivita pentru orice camera din casa ta: living, sufragerie, dormitor, birou sau hol. 

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD5561217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip masa
De cafea
Model masa
Fix
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Lungime
48 cm
Adancime
48 cm
Inaltime
50 cm
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
9 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
34
Forma masa
Patrata
Tip picior
Cu raft

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)