Mobilier vintage din lemn brad cu rafturi 180 x 60 x 90 cm DISD2731217

Mobilier vintage din lemn brad cu rafturi 180 x 60 x 90 cm DISD2731217
  • Mobilier vintage din lemn brad cu rafturi 180 x 60 x 90 cm DISD2731217
3546 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD2731217

Mobilierul vintage din lemn de brad cu rafturi, cu dimensiunea de 180 x 60 x 90 cm, are la dispozitie un spatiu deschis pentru depozitare.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Birouri, scrinuri, etajere, masute de toaleta, console
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Mobilierul vintage din lemn de brad cu rafturi, cu dimensiunea de 180 x 60 x 90 cm, are la dispozitie un spatiu deschis pentru depozitare. Corpul poate fi tratat ca mobilier de hol sau mobilier la perete sub forma de consola - cu scop decorativ sau pentru expunere si depozitare. De asemenea acest gen de mobilier poate fi folosit ca delimitare a doua spatii avand posibilitatea de acces din ambele directii. 

Piesa de mobilier este ideala pentru orice camera din casa ta: living sau sufragerie, dormitor, birou sau hol.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau. Se recomanda alegerea unui blat cu finisaj periat pentru acest gen de corp.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD2731217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Lungime
180 cm
Adancime
60 cm
Inaltime
90 cm
Numar rafturi
3
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
Greutate
34 kg
configurator_default
7,94

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)