Masa vintage din lemn brad cu rafturi, decorativa 100 x 30 x 85 cm DISD5941217

1563 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD5941217

Masa vintage din lemn de brad, cu dimensiunea de 100 x 30 x 85 cm, are rol decorativ si dispune de un raft cu spatiu deschis pentru depozitare.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Birouri, scrinuri, etajere, masute de toaleta, console
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Masa vintage din lemn de brad, cu dimensiunea de 100 x 30 x 85 cm, are rol decorativ si dispune de un raft cu spatiu deschis pentru depozitare. Sertarul din partea superioara poate depozita obiecte de mici dimensiuni, iar pe blat si pe raft se pot aseza obiecte voluminoase, inalte. Corpul poate fi folosit ca mobilier de hol sau mobilier la perete sub forma de consola - cu scop decorativ .

Piesa de mobilier este ideala pentru orice camera din casa ta: living, sufragerie, dormitor, birou sau hol.

Manerul din metal patinat intregeste aspectul antichizat. Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau. Se recomanda alegerea unui blat cu finisaj periat pentru acest gen de corp.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD5941217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Consola mobilier
Cu rafturi + sertare
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Lungime
100 cm
Adancime
30 cm
Inaltime
85 cm
Numar sertare
1
Numar rafturi
1
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Manere
Metalice
Colete livrare
1
Greutate colet
8 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
49,16

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)