Corp depozitare birou din lemn brad cu sertare 53 x 40 x 162 cm DISD1801217

Corp depozitare birou din lemn brad cu sertare 53 x 40 x 162 cm DISD1801217
  • Corp depozitare birou din lemn brad cu sertare 53 x 40 x 162 cm DISD1801217
  • Corp depozitare birou din lemn brad cu sertare 53 x 40 x 162 cm DISD1801217
2282 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD1801217

Corpul pentru depozitare de birou din lemn de brad cu sertare, cu dimensiunea de 53 x 40 x 162 cm, in forma de comoda inalta, pune la dispozitie multiple spatii pentru a-ti pastra in ordine obiectele necesare.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri inchise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Corpul pentru depozitare de birou din lemn de brad cu sertare, cu dimensiunea de 53 x 40 x 162 cm, in forma de comoda inalta, pune la dispozitie multiple spatii pentru a-ti pastra in ordine obiectele necesare. Usile batante pe spate de aceeasi inaltime permit accesul facil la dosare sau hartii.

Piesa de mobilier este ideala pentru zona ta de lucru sau studiu din: living, sufragerie, dormitor sau birou. Accesoriile din metal patinat intregesc aspectul antichizat.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD1801217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip comoda
Depozitare
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Lungime
53 cm
Adancime
40 cm
Inaltime
162 cm
Numar sertare
4
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
25 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
34

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)