Comoda vintage din lemn brad cu usi si sertare 140 x 50 x 100 cm DISD5361217

Comoda vintage din lemn brad cu usi si sertare 140 x 50 x 100 cm DISD5361217
  • Comoda vintage din lemn brad cu usi si sertare 140 x 50 x 100 cm DISD5361217
3678 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD5361217

Comoda vintage din lemn de brad cu usi si sertare, cu dimensiunea de 140 x 50 x 100 cm, are aspect de bufet cu o multitudine de spatii pentru depozitare si poate inlocui cu succes un dulap inalt.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri inchise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Comoda vintage din lemn de brad cu usi si sertare, cu dimensiunea de 140 x 50 x 100 cm, are aspect de bufet cu o multitudine de spatii pentru depozitare si poate inlocui cu succes un dulap inalt. Sertarele de marimi diferite dau posibilitatea pastrarii mai multor tipuri de obiecte la interior iar usile mascheaza o compartimentare cu rafturi. Corpul completeaza mobilarea zonei de luat masa din bucatarie, sufragerie sau living sau chiar si zona de birou a unei camere. Corpul dispune si de in mic blat extractibil care sa mareasca zona de lucru in cazul prepararilor.

Accesoriile din metal patinat intregesc aspectul antichizat al piesei de mobilier. 

Balamalele sunt metalice cu sistem simplu. 

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD5361217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip comoda
Bufet
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Tip usi
Cu balamale
Material usi
Lemn
Lungime
140 cm
Adancime
50 cm
Inaltime
100 cm
Numar sertare
7
Numar usi
2
Accesorii
Metalice
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
53 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
42

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)