Birou vintage din lemn brad cu sertare 152 x 70 x 78 cm DISD2951217

Birou vintage din lemn brad cu sertare 152 x 70 x 78 cm DISD2951217
  • Birou vintage din lemn brad cu sertare 152 x 70 x 78 cm DISD2951217
4329 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD2951217

Biroul vintage din lemn de brad, cu dimensiunea de 152 x 70 x 78 cm, este corpul de mobilier potrivit pentru zona ta de lucru sau studiu.

Pentru acest produs recomandam finisajul periat in urmatoarele culori: brosse clair, brosse nature, brosse grise, brosse blanchi, vieux brosse, vieux bois. 

Finisajul periat atribuie blatului mai multa rezistenta la uzura si umezeala.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Birouri, scrinuri, etajere, masute de toaleta, console
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Biroul vintage din lemn de brad, cu dimensiunea de 152 x 70 x 78 cm, este corpul de mobilier potrivit pentru zona ta de lucru sau studiu. Sertarele cu inaltimi diferite permit depozitarea obiectelor de scris sau desenat. Mobilierul are un spatiu generos de depoziatare.

Piesa de mobilier este ideala pentru zona ta de lucru din: living, sufragerie, dormitor sau birou. Accesoriile din metal patinat intregesc aspectul antichizat.

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.  Se recomanda alegerea unui blat cu finisaj periat pentru acest gen de corp.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD2951217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Model birou
Cu sertare
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Lungime
152 cm
Adancime
70 cm
Inaltime
78 cm
Numar sertare
6
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Manere
Metalice
Colete livrare
1
Greutate colet
57 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
54

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)