Biblioteca vintage din lemn brad cu usi sticla 120 x 37 x 197 cm DISD2801217

Biblioteca vintage din lemn brad cu usi sticla 120 x 37 x 197 cm DISD2801217
  • Biblioteca vintage din lemn brad cu usi sticla 120 x 37 x 197 cm DISD2801217
3690 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD2801217

Biblioteca vintage din lemn de brad cu usi de sticla, cu dimensiunea de 120 x 37 x 197 cm, pune la dispozitie un spatiu vast pentru depozitarea obiectelor tale. 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri deschise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Biblioteca vintage din lemn de brad cu usi de sticla, cu dimensiunea de 120 x 37 x 197 cm, pune la dispozitie un spatiu vast pentru depozitarea obiectelor tale. Corpul de mobilier dispune de un spatiu inchis cu usi batante in partea inferioara, compartimentat la interior cu rafturi. Partea superioara este inchisa cu usi, transformand biblioteca intr-un dulap de tip vitrina iar politele pot sustine carti, decoratiuni sau diverse alte obiecte.

Piesa de mobilier este potrivita pentru orice camera din casa ta: living sau sufragerie, dormitor, birou sau hol. 

Accesoriile din metal patinat intregesc aspectul antichizat. 

Balamalele sunt metalice cu sistem simplu. 

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau. Pentru acest corp este indicata alegerea unui finisaj exterior, carcasa si fete usi, iar interiorul care se citeste prin usile de sticla  poate fi ales in alta culoare pentru un aspect particular, deosebit.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD2801217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip biblioteca
Vitrina
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn, sticla
Esenta lemn
Brad
Tip usi
Cu balamale
Lungime
120 cm
Adancime
37 cm
Inaltime
197 cm
Numar usi
4
Numar rafturi
4
Accesorii
Metalice
Stil
Vintage
Stare asamblare
Asamblat
Colete livrare
1
Greutate colet
78 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
34

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)