Biblioteca moderna din lemn stejar 100x35x185 cm DISD834C920

6105 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD834C920

Biblioteca moderna din lemn de stejar, cu dimensiunea de 100x35x185 cm, pune la dispozitie spatiu pentru depozitarea obiectelor tale.

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Variante de culoare pentru stejar
  • Oak Finish - Brown
  • Oak Finish - Grey
  • Oak Finish - Nature
  • Oak Finish - Oxide
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Biblioteca moderna din lemn de stejar, cu dimensiunea de 100x35x185 cm, pune la dispozitie spatiu pentru depozitarea obiectelor tale. Corpul de mobilier este complet deschis. Rafturile pot sustine carti, decoratiuni sau diverse alte obiecte.

Piesa de mobilier este potrivita pentru orice camera din casa ta: living sau sufragerie, dormitor, birou sau hol. 

Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD834C920

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip biblioteca
Deschisa
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Stejar
Lungime
100 cm
Adancime
35 cm
Inaltime
185 cm
Stil
Modern
Stare asamblare
Asamblat
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
Greutate
53 kg

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)