Biblioteca vintage din lemn brad 220 x 50 x 227 cm DISD1581217

7840 RON cu TVA
cu TVA
Cod produs: DISD1581217

Biblioteca vintage din lemn de brad, cu dimensiunea de 220 x 50 x 227 cm, dispune de numeroase rafturi pentru depozitarea cartilor dar si a altor obiecte. 

Personalizare

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Corpuri deschise
Cantitate

  • Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
  • Plata cu card bancar Plata cu card bancar

Biblioteca vintage din lemn de brad, cu dimensiunea de 220 x 50 x 227 cm, dispune de numeroase rafturi pentru depozitarea cartilor dar si a altor obiecte. Compartimentarea interioara cu polite permite dispunerea ordonata a obiectelor tale pentru un acces facil si practic. Usile batante inchid partea de jos, sub forma de comoda. Elementele decorative in stil clasic aplicate pe lateralele corpului dau un plus de valoare stilului. Piesa de mobilier este ideala pentru orice camera din casa ta: living sau sufragerie, dormitor, birou sau hol.

Accesoriile din metal patinat intregesc aspectul antichizat. 

Balamalele sunt metalice cu sistem simplu. Finisajul la alegere permite personalizarea in corelare cu design-ul spatiului tau. Pentru acest corp este indicata alegerea unui finisaj exterior, carcasa si fete usi, iar interiorul  poate fi ales in alta culoare pentru un aspect particular, deosebit.

"By Durieux" este o companie de familie infiintata de Yaun Durieux acum 20 ani in inima Romaniei, la Miercurea Ciuc.  In fabrica lor valorile umane si cele legate de mediu sunt primordiale, datorita acestui fapt in detrimentul proceselor mecanizate se foloseste munca manuala. 

Acest producator ofera o mare varietate de modele, culori si finisaje lucrate din lemn de brad provenit din padurile Europene unde replantarea este garantata. Lemnul urmeaza un proces de uscare si tratare inainte de a fi transformat in mobilier prin indemanarea oamenilor. 

Patinele folosite sunt create folosind produse pe baza de apa care respecta conditiile unui mediu inconjurator sanatos. Patina este aplicata manual pe mobilier printr-un  proces de lunga durata, conferind fiecarui produs unicitate si dandu-i un caracter a carui valoare creste in timp.

Produsele sunt configurabile, dandu-ne posibilitatea sa alegem din peste 30 de culori si mai multe nivele de antichizare. Putem chiar sa optam pentru culori diferite pentru acelasi produs – spre exemplu o culoare la exterior si alta la interior, sau sa selectam un blat periat (indepartarea fibrei moi a lemnului pentru blaturi confera rezistenta crescuta) realizand astfel mobile care se potrivesc interioarelor noastre.

DISD1581217

Fisa tehnica

Configurabil
Da
Tip biblioteca
Partial deschisa
Tehnica executie
Handmade
Material
Lemn
Esenta lemn
Brad
Tip usi
Cu balamale
Material usi
Lemn
Lungime
220 cm
Adancime
50 cm
Inaltime
227 cm
Numar usi
4
Accesorii
Metalice
Stil
Vintage
Stare asamblare
Necesita asamblare
Colete livrare
2
Greutate colet
183 kg
Transport inclus
Da
Termen livrare
30 zile lucratoare
configurator_default
7,33

Descarcari

Mod de ingrijire "by Durieux"

Mod de ingrijire mobilier

Descarcari (257.68k)