Cu sau fara designer de interior?

Merita sa colaborezi cu un designer pentru amenajarea apartamentului tau?

Daca te-ai mutat intr-un apartament nou si masori din priviri peretii, podeaua sau te intrebi ce fel de mobilier sa comanzi, in ce stil sa amenajezi si ce finisaje vrei, dilema este: te descurci cu sau fara un designer de interior

design interior.jpg

Sa incepem cu ce e mai important. Un designer de interior va adapta intotdeauna solutii functionale si practice pentru spatiul tau, conform unui buget pe care tu il stabilesti, intr-un timp asupra caruia cadeti de acord impreuna. Gandeste-te ca cineva ar putea avea viziunea de ansamblu a intregului spatiu: de la santier si executie, pana la alegerea mobilierului si a decoratiunilor.

Poate te gandesti ca financiar nu-ti permiti sa platesti un serviciu de amenajare interioara. Dar cum nu exista reteta perfecta in design, ci dimensiuni diferite, stiluri si bugete, primul pas este o discutie, fie online, fie offline, despre asteptarile tale stilistice si incadrarea lor intr-un buget.

interior design.jpg

Pune in balanta si timpul tau. Daca te-ai ocupa singur, cate seri ai avea ocupate cu alegerea culorilor, filtrarea locurilor din care sa cumperi canapeaua, patuldulapul sau corpurile de iluminat. Cum le-ai aranja in spatiu? Nu uita ca pentru o buna circulatie intr-o camera, mobilierul trebuie sa fie practic si functional, adaptat dimensiunilor spatiului, iar calculele vor ocupa extra-timp.

design interior amenajari.jpg

Stilul este un alt criteriu care n-ar trebui sa te impiedice sa colaborezi cu un designer de interior. Nu trebuie sa ai neaparat un stil definit in carti, cum nici designerul nu trebuie sa incerce sa te convinga sa ti-l schimbi. Oriunde ai fi pe graficul cunostintelor despre amenajari si decor de interioare, designerii nostri vor fi incantati sa le arati fotografii cu camerele ideale pentru tine, culorile preferate sau materialele pe care vrei sa le vezi zi de zi in livingul tau.

Cand vine vorba despre decor, texturi si corpuri de mobilier, nu exista raspunsuri gresite. Fie ca iti plac laolalta stilurile nordic, rustic si industrial, fie ca nu stii exact ce-ti doresti, iti vom pune intrebarile potrivite ca la final, dorintele si bugetul tau sa se reflecte intr-un apartament confortabil, refugiu in care sa vrei sa te intorci seara.

amenajare interior.jpg

E important sa stii si ca e decizia ta cum vrei sa-ti imparti bugetul pentru amenajarea apartamentului. Poate vrei sa investesti mai mult intr-o tablie de pat dintr-un lemn de brad, intr-o masa de stejar, intr-o canapea de piele, sau intr-un mobilier de baie. Asta inseamna ca poate vei economisi la alte capitole precum perne decorative sau etajere, dar poate nu e necesar. Designerul de interior te ajuta si la impartirea practica a bugetului, ca sa nu faci rabat de la obiectele importante. Pentru ca vorbim despre obiecte importante, arunca un ochi in magazinul nostru online, la mobila si decoratiuni in stil vintage. 

Toate detaliile si preferintele vor fi luate in considerare in pachetul personalizat de servicii de design interior. Apeleaza la un designer daca intelegi ca proiectarea unei amenajari calitative ia timp. Prin pachetele noastre de design de pe platforma www.interioronline.ro am redus din timpul pe care l-am fi alocat cu vizita in apartamentul tau si te lasam pe tine sa faci masuratorile si sa le trimiti, impreuna cu fotografii. Totusi, nu te poti astepta ca amenajarea sa fie gata de pe o zi pe alta, pentru ca la calitatea serviciilor tinem cel mai mult - unul dintre motivele pentru care credem ca ar trebui sa dai o sansa colaborarii.

design mobilier decoratiuni.jpg

Iar noi vrem sa dam sanse oricarui spatiu neconventional, asa ca nu te feri sa ne scrii daca vrei sa amenajam impreuna un garaj ca spatiu de relaxare, sa-ti decoram balconul ca sa para ca esti pe coasta unui ocean involburat sau daca ai o camera cu mai mult de patru pereti. Ne plac provocarile.

Chiar daca la inceput iti poate fi greu sa exprimi cum vrei sa arate interiorul casei, la scurt timp, dupa ce o sa incepem schimbul de fotografii si impresii pe stiluri, o sa ne distram. Iar satisfactia va creste pe masura ce-ti vezi livingul, balconul, dormitorul sau camera de copil decorate pe gustul tau.

living design interior.jpg

„Sunt foarte multumit de serviciile dumneavoastra. Ati raspuns foarte promt solicitarilor mele iar solutia finala a venit in mai putin de doua saptamani. (Cristian M.)”

Milena Taranu | 04.06.2019

Vezi toate articolele