Zece motive pentru care, de Black Friday, ai nevoie de un designer interior

Cine iti pune ordine in ce vrei sa cumperi?

Ai o lista lunga pe care ai adaugat lucruri tot timpul anului. Acum le cumperi, dar ce faci dupa? 

Iata de ce ai nevoie de un designer Interior de Black Friday:

1. Inainte de a face cumparaturi, e nevoie de un expert care sa-ti faca ordine in lista.

design interior.jpg

2. Nu cumpara lucruri de care nu ai nevoie si de care apoi te impiedici prin casa.

3. Impreuna cu un designer fa-ti un plan inainte de a cumpara. Vei economisi si vei achizitiona lucrurile de care ai cu adevarat nevoie.

4. De Black Friday, poti intra in febra cumparaturilor, dar poti la fel de bine sa cumperi mai scump decat in restul anului. Sunt multe capcane! Daca ai o strategie si ai verificat inainte produsele, e mai greu sa te pacalesti.

5. Ai asteptat intregul an ca un anumit produs sa se ieftineasca pentru ca-ti place, dar verifica si cu un specialist daca acesta se potriveste in apartamentul tau.

design interior 3.jpg

6. De Black Friday esti tinta unui bombardament cu oferte. E foarte important sa stii cu adevarat ce nevoi ai.

7. Discuta cu un designer Interior si descopera toate posibilitatile pe care le ai pentru a rezolva o problema din apartamentul tau. E bine sa existe si un plan de rezerva daca nu vei gasi masuta de sufragerie pe care ti-ai dorit-o atat de mult.

8. Porneste de la ideea ca un plan bun inseamna bani neirositi. S-ar putea sa nu mai gasesti un anumit produs pentru ca s-a vandut rapid, dar daca ai un plan, nu-l vei inlocui impulsiv cu un produs inutil.

design interior 2.jpg

9. Reducerile de Black Friday trebuie privite ca un mijloc de a-ti atinge scopul - designul apartamentului tau - nu ca unul de a-ti narui acest scop prin cumparaturi aiurea.

design interior 1.jpg

10. De Black Friday ai multe sanse sa nu reusesti sa achizitionezi tot ce ti-ai propus. Cu cat lista e mai lunga cu atat exista posibilitatea sa nu bifezi chiar tot. Important e sa stii ce vrei si sa nu renunti.

Ia legatura cu un designer de interior si consulta-te cu el pe parcursul amenajarii. Vei economisi bani si vei reusi sa-ti pui in aplicare propria viziune.

Milena Taranu | 07.11.2019

Vezi toate articolele

Recomandari