Un dormitor de primavara

Cadou, un somn linistitor

De obicei, atunci cand vrei sa-ti decorezi dormitorul, prioritatea ta va fi alegerea unei mobile confortabile si crearea unui ambient placut, care sa-ti ofere un sentiment de relaxare, propice odihnei si somnului.

Dar odata cu venirea primaverii poti sa incerci ceva nou. Incearca sa aduci in dormitor prospetime, energie, romantism si pasiune! 

Vestea buna este ca poti face asta cu un decor creat special pentru noul sezon. Cu ajutorul decoratiunilor si culorilor potrivite, poti crea o atmosfera romantica si imbietoare. Vorbeste cu un specialist in design interior care sa te ajute sa gasesti cel mai potrivit ambient.

Ce obiecte de decor nu trebuie sa lipseasca? 

Perdelele sau jaluzelele inchise la culoare creeaza un intuneric misterios, iar stralucirea lumanarilor sau a obiectelor de iluminat difuze induc exact atmosfera de care ai nevoie. 

Te poti folosi si de obiecte decorative pentru a obtine o ambianta romantica. Ramele foto sunt ideale pentru a-ti reaminti momentele frumoase petrecute alaturi de cei dragi, iar pernele pufoase si lenjeria din material fin creeaza un cadru intim si extrem de confortabil.

Iar daca vrei sa-ti strigi dragostea in gura mare, te poti folosi de litere luminoase cu care sa formezi mesaje. Primavara, totul e permis!

Ce culori alegem pentru decorarea dormitorului la inceput de primavara?

Daca esti o fire romantica, dar si conservatoare, atunci culorile clasice: alb si rosu, sunt perfecte pentru a le folosi in diverse combinatii.

Foloseste-te de imaginatie si adauga obiecte de decor in culori calde.

Nu uita de aranjamentele florale, asezate frumos intr-o vaza alba, pe noptiera vintage aleasa cu grija. 

Daca esti o persoana visatoare, rozul este cel mai potrivit pentru tine. Fii indrazneata si vopseste un perete sau adauga tablouri colorate in aceasta nuanta calda.

Iar daca esti o fire extrem de indrazneata, atunci un decor in culori violet este ideal pentru tine. Totul este posibil daca vrei sa creezi cadrul perfect!

Culoarea anului, albastrul clasic, aduce noblete si eleganta oricarui interior.

Trebuie sa fii atent la detalii, iar un expert in design interior te poate ajuta cu multe sfaturi practice si utile. 

La acest inceput de primavara, avem cadoul perfect pentru tine, un card pentru cineva drag care viseaza sa-si redecoreze locuinta! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Sursa imagini: Pinterest.

Milena Taranu | 03.03.2020

Vezi toate articolele

Recomandari