Tu ai locui intr-o garsoniera high-tech?

Cum sa-ti lasi prietenii cu gura cascata

Daca vrei sa-ti impresionezi cu adevarat prietenii si sa-ti transformi garsoniera intr-un loc in care relaxarea si modernismul se imbina perfect iti recomandam stilul de design high-tech.

E adevarat ca de acest stil sunt atrasi mai ales tinerii barbati, dar la aceasta ora, in lume, tot mai multe femei isi doresc sa traiasca intr-un astfel de spatiu.

E important ca inainte sa iei o decizie cu privire la redecorarea si transformarea locuintei e bine sa te consulti cu un specialist in design interior.

De asemenea, poti folosi cu incredere aplicatia dezvoltata de Interioronline prin care iti poti crea un proiect conform viziunii tale.

Stilul de design High-Tech reprezinta in fapt un proces elaborat de dotare a locuintei cu aparatura de ultima generatie in ce priveste iluminatul, accesoriile de bucatarie, cele de curatenie, dar si tot ce inseamna tehnologie “sound and video”.

De asemenea, mobilierul trebuie sa transmita modernitate, accente de design artistic si de reprezentare futurista.

Cumva, conceptul locuintei trebuie s-o faca sa para ca e plasata undeva in viitor. De aceea e nevoie de ultima generatie de mobila si aparatura. Asta inseamna si ca o astfel de redecorare, de transformare a garsonierei sau a unui studio nu e deloc ieftina.

O astfel de abordare inseamna si un mare efeort de a crea un echilibru intre produse de concept si dimensiunea lor practica. Casa trebuie sa fie relaxanta si primitoare. Degeaba investesti in ea, iar la sfarsit nu stii de unde se aprinde lumina sau si mai rau, o mare parte din accesoriile achizitionate sunt inutile.

O garsoniera High-Tech poate fi mai degraba o abordare artistica a redecorarii si e potrivita pentru cineva care vrea sa-si etaleze gusturile, excentricitatea sau pentru un proprietar de locuinta care vrea sa realizeze un produs exclusivist, tintind un segmentul superior al pietii imobiliare.

O garsoniera High-Tech nu e la indemana, dar merita sa te gandesti la ea, nici Roma nu s-a construit intr-o singura zi. 

Milena Taranu | 29.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari