Te-ai gandit sa redecorezi? 3 tendinte de design pentru 2020

Alege intre stilul maximalist, bio si al formelor curbate

Daca tot te-ai hotarat sa faci o curatenie generala si sa schimbi felul cum arata locuinta ta, ce-ar fi sa afli care sunt tendintele pentru 2020.

Specialistii in design interior au stabilit 3 trenduri importante pentru viitorul an. Ar fi bine, inainte sa incepi sa investesti, sa vorbesti si tu cu un expert, astfel incat stilul ales sa-l poti implementa cu succes.

Poti sa ai un apartament ca-n reviste!

1. Stilul maximalist 

tendinta design 2020.jpg

Uita de frigul nordic, de simplitate, de simtul practic. Lasa-ti imaginatia sa zburde, pare a spune aceasta tendinta pe care o promoveaza designerii in 2020. Dupa o indelunga cautare a simplitatii, iata ca a venit timpul pentru culoare, pentru un amestec de forme si de elemente de mobilier care creeaza densitate si o atmosfera grea, dar naturala in locuinta ta.

maximal.jpg

Elementele definitorii ale acestui stil sunt bucuria si exprimarea placerii.

Pe pereti poti asterne culori fistichii, dar agata-te de forme geometrice pentru a nu-i transforma in expresii graffiti. Mobilierul poate fi si unul clasic, dar asociaza-l cu accesorii moderne, gen paturi colorate, perne decorative, tablouri “canvas”. Foloseste culoarea, foloseste plantele decorative si umple spatiul cu personalitatea ta.

2. Stilul bio

tendinta design interior 2020.jpg

Nici la design interior nu scapi de vegetarieni. Acestia au creat o adevarata tendinta pentru 2020 care rimeaza cu preocuparile tale de a salva planeta si de a manca sanatos.

Acest stil este o impletire a celui nordic cu o infuzie puternica de vegetal. Lemnul natural si plantele sunt pilonii acestui trend care se va regasi in prima linie a anului 2020.

tendinta design interior.jpg

Pereti albi, forme drepte, spatiu deschis si multe plante. Locuinta trebuie sa arate ca o fericita combinatie intre simtul practic si dragostea netarmurita fata de natura. E ca si cum ai lua un apartament suedez si l-ai construi intr-o sera.

3. Stilul formelor curbate 

design interior 2020.jpg

Acest trend apare din dorinta designerilor de a crea un spatiu protector placut pentru tine. Mobilierul cu forme rotunde creaza o atmosfera de relaxare in locuinta ta, iti ofera senzatia placuta ca acasa e bine, e locul unde vrei sa fii.

Aceasta tendinta vine la pachet cu un fototapet bogat colorat cu flori, plante care sa creeze o explozie de bucurie. Elementele de mobilier trebuie sa fie rotunde, fotolii cu manere cilindrice, canapele cu saltele rotunde, scaune cu spatare circulare, mese rotunde si nu ezita sa gasesti si alte elemente care transmit perfectiune, implinire.

design interior.jpg

Liniile rotunde aduc eleganta si stil in locuinta ta, chiar daca devine mai putin practica, va iesi in evidenta si va avea un aer profund aristocratic.

Stilul maximalist, cel bio si cel al formelor curbate sunt definitorii pentru 2020. Nu ezita sa contactezi un designer pentru a-ti incepe proiectul.

Sursa imagini: Pinterest

  

Milena Taranu | 26.11.2019

Vezi toate articolele

Recomandari