Dormitor pentru barbati: Detaliile care ofera un look masculin camerei tale

Foloseste-le pentru a-ti exprima personalitatea

Ce ofera un aspect masculin unui dormitor? Raspunsul poate cuprinde foarte multe aspecte, de la culori, forme, texturi si pana la elementele decorative. Pentru fiecare persoana masculinitatea poate insemna altceva, insa exista unele elemente pe care cei mai multi barbati le prefera. Barbatii sunt adeptii camerelor practice, cu design minimalist, simplu si confortabil, dar care sa le exprime personalitatea. Pentru a obtine toate acestea in dormitorul tau, exista cateva detalii pe care le poti include astfel incat sa creezi un look masculin. Iata cateva idei:

Gandeste-te la pasiunile tale

Dormitorul este locul in care poti expune cu mandrie elemente inspirate de pasiunile tale. Le poti folosi pentru a decora sau poti sa le depozitezi la vedere, inlocuind cu succes unele decoratiuni. Daca esti pasionat de muzica, asaza la loc de cinste instrumentul tau muzical favorit sau decoreaza folosind cateva discuri de vinil. In cazul in care colectionezi obiecte care au o valoare speciala pentru tine, expune-le pe o polita sau intr-un dulap din lemn de brad cu usi din sticla.

Patul este elementul central

Patul este sufletul dormitorului si piesa de baza de la care pleaca amenajarea in aceasta camera. Indiferent ce stil preferi pentru dormitorul tau, fie ca este modern, scandinav, industrial sau futurist, patul trebuie sa fie "vedeta". Calitatea este esentiala, de aceea un pat din lemn masiv este alegerea ideala. Gasesti in magazinul Interioronline modele de paturi din lemn masiv de stejar ce imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta care se incadreaza perfect intr-un dormitor pentru barbati.

Alege culorile care te reprezinta

In general, barbatii prefera culorile inchise si neutre, precum tonuri de bleumarin si albastru, verde, gri sau maro. Dormitoarele cu un aer masculin includ adesea astfel de culori, insa nu este cazul sa te limitezi la ele. Gandeste-te la nuantele care iti plac cel mai mult si discuta cu designerul de interior despre includerea acestora in amenajarea dormitorului perfect pentru tine. Un tablou accent cu forme geometrice si culori intense poate completa un dormitor cu look masculin. Descopera modele interesante in magazinul Interioronline.

Pastreaza simplitatea

Poti obtine acea atmosfera cool si relaxata a unui dormitor pentru barbati daca alegi simplitatea. Elementele practice, cu linii drepte si aspect minimalist sunt de preferat in locul celor care aglomereaza inutil spatiul. De asemenea, trebuie sa ai in vedere obiceiurile tale de zi cu zi si ceea ce te ajuta sa te pregatesti cat mai usor in fiecare dimineata sau ce te relaxeaza cel mai mult seara, inainte de culcare. 

Dormitorul cu o personalitate masculina poate include tehnologia, fie ca preferi sa te uiti la televizor din pat sau vrei sa-ti incarci telefonul si ceasul cu o statie de incarcare wireless asezata pe noptiera.

Specialistii nostri sunt gata oricand sa-ti ofere cele mai bune sfaturi pentru amenajarea dormitorului care sa te reprezinte perfect. Alege un pachet de servicii pentru design interior si nu ezita sa ne contactezi.

Milena Taranu | 19.04.2021

Vezi toate articolele

Recomandari