De ce iarna trebuie sa tii cont de caldura?

Cum sa-ti castigi independenta termica

Se apropie iarna. Temperaturile au scazut, iar frigul din locuinte reprezinta o problema reala. Desi sunt tot mai multe apartamente si case dotate cu sisteme proprii de incalzire - respectiv centrale termice, sunt inca si mai multe care depind de sistemul de incalzire centralizat.

Pentru ca o locuinta sa fie primitoare, sa aiba o atmosfera placuta, are nevoie si de o temperatura potrivita. Nimeni nu se simte bine intr-o casa in care sunt 19 grade Celsius.

La fel de inconfortabil te simti si intr-o casa supraincalzita din diferite motive. Temperatura ideala e undeva intre 22 si 25 de grade Celsius, in functie de preferintele celor care locuiesc acolo.

In cazul in care apartamentul nu a fost dotat cu o centrala proprie, e nevoie de solutii pentru a nu depinde de sistemul de incalzire orasenesc care functioneaza greu si cu intermitente.

Multi proprietari investesc si modernizeaza multe apartamente mai vechi, de aceea au nevoie de solutii ingenioase si pentru incalzire.

In ziua de azi sunt foarte multe propuneri tehnologice eficiente din punct de vedere al consumului electric.

Cand redecorati un apartament e nevoie sa va ganditi si la solutiile de incalzire alternative. Desi nu sunt perfecte si implica anumite costuri, cresc mult confortul.

De exemplu, e foarte important ca intr-o baie sa creati o sursa de caldura suplimentara. Veti creste extrem de mult functionalitatea acesteia.

Aveti posibilitatea sa instalati pe perete un incalzitor cu infrarosu, eficient energetic, stilizat, subtire, care nu ocupa spatiu si care se integreaza perfect printre elementele din baie.

De asemenea, exista o varietate intreaga de oferte in ce priveste aparatele de incalzit pentru camere, rapide si economice.

E foarte important sa va sfatuiti cu un expert in design interior. Va poate ajuta sa alegeti o tehnologie de calitate care se potriveste cu apartamentul si care sa are un raport calitate-pret ideal.

Cand redecorezi, nu uita ca iarna, casa ta are nevoie de caldura. Iar aceasta te poate costa foarte mult daca nu ai un plan bine facut in care sa primeze eficienta si stilul.

Cand te decizi sa modernizezi un apartament nu ezita sa folosesti aplicatia de design dezvoltata de Interioronline.

Pentru solutii inteligente in materie de redecorare ia legatura cu un expert in design interior.

Milena Taranu | 28.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari