Cum pui in valoare o biblioteca cu usi de sticla

Pentru ca este o piesa de mobilier care merita toata atentia

Obiectele pe care le iubim cel mai mult au nevoie de o expunere pe masura. Cartile, decoratiunile sau obiectele pe care le colectionezi trebuie sa fie asezate la loc de cinste, iar o biblioteca cu usi de sticla este piesa de mobilier care reuseste sa faca cel mai bine acest lucru. Te ajuta sa le pui in valoare si in acelasi timp sa le protejezi.

Alegerea unei biblioteci cu usi de sticla trebuie sa tina cont de cativa factori importanti. Calitatea trebuie sa fie pe primul loc, iar o biblioteca din lemn de brad este o optiune excelenta. In magazinul nostru online gasesti diferite modele de biblioteci vintage din lemn de brad cu usi de sticla ce pot fi configurate astfel incat sa se adapteze perfect nevoilor tale de amenajare. Poti sa configurezi finisajul si culoarea, iar daca ai nevoie consiliere si sfaturi pentru a face cea mai buna alegere, expertii nostri in design interior sunt pregatiti sa te ajute. Descopera aici pachetele de design propuse de Interioronline.

Exista numeroase optiuni de a transforma biblioteca cu usi de sticla in piesa de mobilier "vedeta" a livingului, fie ca alegi sa-ti expui cu stil cartile preferate, obiectele decorative sau cele pe care le colectionezi. Iata cateva idei pe care sa le incerci:

Alege culori diferite pentru interiorul si exteriorul bibliotecii cu usi de sticla.

O modalitate simpla de a oferi un plus de personalitate bibliotecii tale este de a alege nuante diferite in exteriorul si interiorul bibliotecii. Bibliotecile vintage din lemn de brad cu usi de sticla pe care le gasesti in magazinul Interioronline pot fi personalizate. Opteaza pentru un finisaj exterior - carcasa si fete de usi - iar interiorul care se citeste prin usile de sticla si in zonele deschise ale corpului poate fi ales in alta culoare pentru un aspect particular, deosebit.

Adauga lumini LED care sa evidentieze obiectele! 

Fiecare polita a bibliotecii cu usi de sticla poate fi luminata discret cu lumini LED care vor pune in valoare decoratiunile si obiectele pe care le expui in zona de tip vitrina. Este o modalitate simpla si eleganta de a atrage atentia asupra pieselor tale favorite. Atentie cum implementezi acest detaliu, poti da foarte usor in kitsch! Cel mai bine ar fi sa apelezi la un designer cu experienta.

Asaza plante de interior in biblioteca ta cu usi de sticla.

Daca iubesti plantele de interior si vrei sa fie in centrul atentiei, asaza-le in biblioteca ta cu usi de sticla. Vei crea un look deosebit, care va iesi in evidenta prin originalitate. Nu doar ca arata foarte bine, dar este si o metoda de a le oferi plantelor exotice mai multa caldura si lumina, in special daca optezi si pentru un sistem interior de iluminare.

Foloseste tapet pe placa din spate a bibliotecii.

Chiar si partea interioara a bibliotecii cu usi de sticla poate deveni un element decorativ in sine. Aplica pe placa interioara tapet cu un model in armonie cu designul camerei tale si vei transforma biblioteca intr-o piesa de mobilier unica, ce te reprezinta perfect.

Include decoratiuni din aceeasi tema.

Decoratiunile si obiectele care au o tema comuna arata excelent impreuna. Poti sa oferi o nota aparte bibliotecii cu usi de sticla folosind, de exemplu, elemente decorative de inspiratie marina, o varianta ideala pentru casa de vacanta. 

Tu cum ai ales sa pui in valoare biblioteca cu usi de sticla? Asteptam cu entuziasm imaginile tale. 

Milena Taranu | 19.04.2021

Vezi toate articolele

Recomandari