Cinci conditii de indeplinit pentru a avea un birou de vis intr-un spatiu mic

Cum sa ai mai mult spor, muncind de acasa

In epoca tehnologiei, tot mai multi oameni lucreaza de acasa. Sau lucreaza mult si acasa. Amenajarea unui birou a devenit o preocupare importanta atunci cand te muti intr-o locuinta noua sau cand o reamenajezi pe cea veche.

Criza de spatiu e o constanta pentru cei care traiesc in marile aglomerari urbane. De aceea e important ca atunci cand vrei sa rezolvi problema biroului de acasa sa te consulti cu un specialist.

Un expert in design iti poate propune cele mai bune solutii. Inainte sa-l contactezi, iata cateva conditii pe care trebuie sa le indeplineasca biroul tau de vis de acasa.

home office.jpg

1. Sa fie proiectat pentru a satisface nevoile de lucru ale celor care-l folosesc. Una e un birou la care lucrezi doar sa-ti platesti facturile si alta e biroul unui arhitect.

2. Nevoia trebuie sa rimeze cu locul unde vrei sa-l plasezi. Atentie, un birou poate fi construit si in locuri care par a fi neutre din punct de vedere al utilitatii: coltul unei camere, sub o scara, capatul unui hol, un balcon reamenajat etc.

3. Lumina. Nu uita de lumina. Daca nu exista o sursa puternica de lumina naturala trebuie sa apelezi la cea artificiala, dar sa fie adaptata si suficienta. Nu te zgarci cand vine vorba de locul tau de munca.

4. De asemenea, scaunul de birou e foarte important. Si de el depinde succesul sau esecul tau in activitatea de zi cu zi. E indicat sa te consulti cu un expert in design interior pentru a alege scaunul potrivit pentru tine si biroul tau.

5. Marimea conteaza, dar intr-un spatiu mic adaptabilitatea este cea mai importanta caracteristica. Poti obtine un birou mai mare daca il construiesti conform spatiului pe care-l ai la dispozitie, in loc sa cumperi unul gata facut din magazin.

Nu uita, poti obtine solutii care sa rezolve lucruri ce pareau imposibil de rezolvat daca apelezi la un specialist sau achizitionezi un pachet de design

Pachetul de design iti ofera privilegiul de a primi cele mai bune raspunsuri la intrebarile tale.

birou casa.jpg

Milena Taranu | 06.01.2020

Vezi toate articolele

Recomandari