Biroul potrivit pentru scoala online

De ce sa tii seama cand il alegi

Ne pregatim pentru inceperea scolii. Pentru asta e nevoie sa transformam camera copilului intr-un loc propice pentru invatat, dar si pentru joaca. 

Biroul, ca element de mobilier, dar si decor, e foarte important. De aceea, el trebuie sa se integreze in aranjamentul camerei. 

E important sa realizezi un proiect de design pentru camera copilului. Astfel, obtii toate facilitatile pe care le doresti, dar si optimizezi in mod real spatiul.

E nevoie sa faci masuratori in camera si sa iti dai seama de ce tip de mobilier ai nevoie. Cel mai bine ar fi sa te gandesti cum sa faci ca toate elementele de mobilier sa se potriveasca. 

Marimea biroului conteza mult. Locul unde-l asezi, de asemenea. Cate sertare are, cat de mare e suprafata de lucru, sunt alte provocari pentru a proiecta sau pentru a cumpara biroul ideal.

E important sa iei legatura cu un designer Interior si sa faci masuratori calificate. Nu investi mult si incearca sa achizitionezi biroul adecvat. Sunt mii de modele, iar tu trebuie sa-l gasesti pe cel potrivit. 

5 calitati pe care trebuie sa le aibe un birou pentru camera copilului

  • Sa fie rezistent; 
  • Sa fie usor; 
  • Sa ocupe cat mai putin spatiu; 
  • Sa se potriveasca cu restul mobilierului;
  • Sa poata fi intretinut cu usurinta.

Si nu in ultimul rand, trebuie spus ca scaunul e la fel de important ca si biroul. Copilul va petrece mult timp asezat, de aceea e important sa gasesti un scaun comod, relaxant si, de preferinta, reglabil pe inaltime.

Pregatirile pentru scoala nu sunt usoare, mai ales acum, in perioada acestei epidemii, in care cei mici vor petrece si mai mult timp in fata calculatorului. Invatamantul online cere un birou pe masura.

Milena Taranu | 02.09.2020

Vezi toate articolele

Recomandari