Amenajare spatii si apartamente mici

Sfaturile unui designer de interior pentru o garsoniera multifunctionala 

Te gandesti cum sa iti amenajezi garsoniera ca sa fie inovativa, dar si multifunctionala? Secretul sta intr-un design smart, adaptat pe verticala, in culori indraznete.

garsoniera.jpg

Deschide spatiul printr-un pat care sa poata fi ascuns pe verticala dimineata, intr-un dulap. Solutiile practice si minimalistae evolueaza constant, iar designerii nostri de interior sunt aici sa te indrume cu sfaturi practice.

pat vertical.jpg

Daca nu-ti surade ideea de a-ti contura muschii din ridicatul zilnic al patului, pune-l pe o platforma cu roti si creaza-ti un mini-baldachin modern protejat de o panza neagra sau gri petrol. Nu doar ca va crea intimitate, dar poate fi mutat in functie de nevoie. 

amenajare garsoniera.jpg

Acelasi efect versatil il poate avea si un paravan mobil, din lemn în culori inchise sau dintr-un metal negru.

design interior garsoniera.jpg

Mascheaza patul intr-o dimineata grabita sau se transforma intr-un vestiar de moda veche. Asorteaza paravanul cu un perete negru care sa fie invadat ziua de lumina naturala si ignora mitul culorilor inchise care micsoreaza spatiul. Nuantele inchise sunt aici sa stea in trendurile de amenajari interioare si in 2019.

design interior.jpg

Creeaza un open space si in bucatarie: instaleaza un bar cu blat din marmura neagra si comanda trei scaune inalte.

bucatarie amenajare.jpg

Daca vrei sa castigi spatiu pe termen lung si daca iti permite inaltimea tavanului, iti recomandam un pat deasupra unei biblioteci cu birou. Astfel, creezi doua nivele separate. 

garsoniera design.jpg

Totodata, scarile care duc spre pat pot fi folosite ca spatii de depozitare sau rafturi

pat etajat.jpg

Ritmul modern poate fi redat printr-o combinatie de culori, texturi si finisaje. Ca sa creezi iluzia deschiderii, pontul designerilor nostri de interior e sa-ti faci loc pentru un perete acoperit de o oglinda, care va dubla din start spatiul.

design interior apartament.jpg

Intr-un trend ascendent sunt si patternurile mari. Pe peretele negru poti picta trei crini supradimensionati, care sa contrasteze prin albul lor. Ca sa pastrezi podeaua aerisita, foloseste tavanul sau peretele negru pentru corpurile de iluminat.

apartament mic.jpg

Daca lucrezi ocazional de acasa, transforma o masa extensibila intr-un birou temporar. Strange-o si pune-o pe margine cand nu ai nevoie, intinde-o cand iti inviti prietenii la cina.

garsoniera amenajare interior.jpg

Dupa ce ai castigat spatiu printr-un pat suspendat, iti recomandam amenajarea unui colt de lectura si rasfat, cu un fotoliu elegant de piele, o noptiera transformata, cand e cazul, intr-o masa de cafea si cativa tabureti cu extra spatiu de depozitare in interior. 

design.jpg

Pentru finisaje practice care sa se incadreze in bugetul tau, gasim solutii impreuna. In afara de magazinul nostru online care-ti ofera o gama de birouri, scaunemese sau dulapuri eficiente pentru pantofi, perne sau tablouri care sa-ti completeze decorul, suntem aici sa raspundem intrebarilor tale, aplicat pe nevoile spatiului in care respiri, mananci, citesti, dormi, visezi.

garsoniera amenajare.jpg

Asa ca masoara-ti garsoniera si trimite-ne poze ca sa incepem amenajarea de interior perfecta pentru tine. 

amenajare.jpg

Milena Taranu | 24.05.2019

Vezi toate articolele