Amenajare camera de copil

Pasi simpli de design interior

Amenajarea camerei copilului tau poate fi o provocare de design interior, un proiect in constanta evolutie si reamenajare. Afla cum poti mobila camera copilului in pasi simpli de design interior, idei oferite de designerii nostri pentru a dezvolta un mediu sanatos de crestere pentru mezinul familiei.

camera copil design interior.jpg

Pentru parinti, un copil reprezinta bucurie, de aceea camera celui mic trebuie sa fie cu totul speciala. 

Camera unui copil mic trebuie sa fie cat mai aerisita si luminoasa. Interiorul  trebuie sa fie echilibrat, incepand de la culori armonioase pana la confort si functionalitate.

camera baiat design interior.jpg

In timp ce pastelurile si culorile primare vor fi intotdeauna clasice, iti recomandam sa nu excluzi culorile neconventionale.

camera copil amenajare interior.jpg

Albastru este culoarea cerului si a marii si poate avea un efect calmant asupra copilului.

Daca alegi albastru pentru camera unui baietel, in cativa ani te poti reorienta catre o nuanta mai aprinsa. Accesorizat cu mobila alba si elemente de design, spatiul arata excelent. Te sfatuim sa incerci si alte game de culori indraznete in nuante de verde, turcoaz sau chiar combinatii contrastante de culori calde si reci. 

camera copil interior.jpg

Pentru camera de vis a fetitei tale, rozul in nuante pastel linisteste si inspira veselie. Insa nu exagera, chiar daca in viziunea ta i s-ar potrivi perfect un roz diafan. Iti sugeram sa experimentezi combinatia de roz-gri, fara sa incarce spatiul si sa oboseasca privirea. Poti incerca si accente incantatoare de violet sau portocaliu. Nu te opri la standardele clasice! ;)

camera fetita design interior.jpg

Foloseste albul simplu pentru tavan, ca o pauza binemeritata pentru ochi. Tot pentru “cerul camerei” cauta un corp de iluminat creativ, inspirat, sub forma de nor, stea, planeta sau pasare zburatoare.

Daca ai stabilit culoarea potrivita, mobilierul pe care il alegi va fi baza decorului pentru restul camerei.

Atunci cand alegi piesele de mobilier pentru camera copilului, trebuie sa ai in vedere utilitatea pe termen lung si siguranta.

Iata cateva dintre cele mai importante piese de mobilier: patutul, dulapulcomoda sau masa de infasat.

camera copil design interior verde.jpg

Fie ca este vorba despre un dulap sau o comoda pentru haine cu sertare, aceasta piesa de mobilier reprezinta un element cheie pentru camera copilului. Investeste inteligent intr-o piesa de mobilier de inalta calitate pe care o poti folosi chiar si atunci cand copilul va creste.

camera copil design.jpg

Mobileaza camera cu dulapul ideal si o comoda noua, pe care le poti gasi in magazinul online Interior.

camera copilului design interior.jpg

Piesele de mobilier sunt configurabile si iti ofera posibilitatea de a alege din peste 30 de culori diferite, creand astfel modele personalizate, compatibile cu interiorul tau.

Pentru a face camera mai confortabila pentru tine si micutul tau, adauga paturi din plus si perne moi, colorate.

camera copil design interior albastru.jp

Ai nevoie de mai multe sfaturi pentru camera copilului tau? Intra la sectiunea de pachete, comanda serviciile potrivite pentru tine si un designer de la Interior se va transforma in zana cea buna pentru tine si familia ta. Vrei sa afli mai multe despre amenajarile interioare? Citeste mai departe aici.

camera copil interior design.jpg

Sursa imagini: Pinterest

Milena Taranu | 20.05.2019

Vezi toate articolele