Mobilier si decoratiuni pentru casa si gradina

Produse pentru casa ta

Pentru ca e necesar sa te simti confortabil in propria locuinta, Interior iti prezinta solutii de amenajare pentru casa si gradina, potrivite pentru tine.

CANAPEA EXTERIOR.jpg

Yalco Romania este filiala a societatii Yalco Grecia, una dintre cele mai active companii din Grecia in sectorul comercial.

Divizia companiei Yalco - Casa si gradina distribuie produse Keter de o calitate superioara, misiunea lor fiind de a iti face casa si gradina mai frumoase. 

mobilier%20terasa%20gradina.jpg

Prin Yalco, Interior iti ofera o gama larga de mobilier si accesorii pentru gradina si produse din categoria Home - indoor, ideale pentru decorarea ambientului.

Cu ele poti decora terasele si gradinile si sa aduci un plus de stil si confort.

Interior iti propune solutii practice, aliniate cu trendurile actuale de amenajare a locuintelor, gradinilor, balcoanelor si teraselor. 

mobilier%20exterior.jpg

Ghivecele sunt o idee excelenta pentru decorarea spatiilor interioare si exterioare. Poate pana acum foloseai ghivecele mari pentru dezvoltarea armonioasa a plantelor pe terasa sau in balcon, insa acum le poti folosi ca elemente de design interior, pentru ca plantele sa infrumuseteze fiecare loc din casa si sa ofere o nota de culoare si prospetime. Asaza ghivece cu flori in dreptul ferestrei, astfel plantele vor primi lumina naturala si vor umple spatiul. Echipa de designeri Interior a selectat pentru tine ghivece Yalco, modele si culori variate, ce pun in valoare si protejeaza plantele decorative.

casa%20si%20gradina.jpg

Le gasesti aici: https://bit.ly/2LhwLrK, in stil clasic sau modern, stabile si usor de curatat, realizate din materiale cu rezistenta ridicata la actiunea intemperiilor, precum UV, umiditate sau temperaturi extreme. Acestea pot fi din plastic, ceramica, sau din metale inoxidabile, de diferite forme si culori, astfel incat sa poti alege varianta optima pentru casa si gradina ta.

ghiveci%20gradina.jpg

Balconul apartamentului sau terasele sunt locuri ideale pentru relaxare. Le poti decora intr-un mod modern si creativ cu aceste produse: https://bit.ly/2NfiEpF

Am pregatit pentru tine o gama variata de mobilier de gradina sau balcon, pentru a putea petrece confortabil timpul tau liber.

mobilier.jpg

Seturile de mobilier de gradina sunt elegante, compuse din mese, scaune si canapele ergonomice si reprezinta accesoriile perfecte pentru spatiul verde al gradinii tale.

Cu siguranta iti place senzatia oferita de texturile naturale. Vei atinge texturi rezistente ce imita ratanul natural si imbunatatesc valorile estetice ale produselor, oferind un aspect modern.

gradina%20casa.jpg

Te-ai confruntat cu lipsa spatiului pentru depozitarea uneltelor de gradina?

Acum poti alege un loc special pentru ele. Pentru depozitare iti recomandam solutii compacte din polipropilena de calitate, realizate folosind tehnologii avansate, create de un specialist in design. Alege dulapuri, rafturi si lazi, disponibile intr-o varietate de stiluri si dimensiuni: https://bit.ly/2NfiEpF

mobilier%20casa%20gradina.jpg

Pentru ca ne plac lucrurile frumoase, am selectat atent obiecte decorative pentru designul interior, din colectiile brandului Trimar. Iti prezentam elemente de decor cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor tale contemporane.

Daca planuiesti sa decorezi sau sa amenajezi propria locuinta, cu ajutorul designerilor Interior si al obiectelor Yalco, casa si gradina ta se poate transforma intr-un loc de poveste!

mobila%20decoratiuni.jpg

Milena Taranu | 30.05.2019

Vezi toate articolele