Un semineu in apartament, de la vis la realitate

Romantismul e la tine acasa

In mod sigur semineele te inspira in perioada de iarna. Ti-a ramas in minte o scena romantica dintr-un film, iti doresti sa bei o cana cu ceai cald sau un pahar de vin in fata unui foc deschis, iar flacarile sa arunce umbre jucause pe pereti.

Din pacate, stilul modern de viata, aglomeratia oraselor, apartamentele din blocuri inalte au facut ca semineul sa para un lux.

Daca nu stiai, tehnologia a schimbat aceasta stare de fapt. Poti avea propriul semineu chiar daca locuiesti intr-un mic apartament de bloc.

Exista o sumedenie de solutii, fara a avea nevoie de modificari de structura a casei, fara a avea nevoie sa tai lemne, sa le pui pe foc sau sa-ti umpli apartamentul cu fum. Nu mai spun de pericolul de a provoca un incendiu.

semineu electric casa.jpg

Solutiile sunt sigure. Specialistii, pentru apartamente, recomanda semineele electrice, dar mai sunt si cele cu baterii de gaz sau combustibil.

5 pasi de urmat pentru a avea un semineu de apartament:

1. Cel mai important pas este sa discuti cu un designer pentru a alege solutia potrivita.

2. Alaturi de el, trebuie sa gasiti locul de amplasare. 

3. Alegerea unui model de semineu care sa te inspire, dar care trebuie sa fie si practic.

4. Asigura-te ca semineul nu-ti va da peste cap bugetul de cheltuieli cu intretinerea apartamentului.

5. Nu renova apartamentul si, apoi, decizi ca ai nevoie de un semineu. O astfel de decizie trebuie facuta la inceput, astfel incat sa existe un singur proiect.

Un semineu de apartament, in Romania poate parea un moft, dar daca apelezi la expertii in design interior sau alegi un pachet de design, acest vis secret al tau poate deveni realitate.

semineu electric.jpg

Milena Taranu | 06.01.2020

Vezi toate articolele

Recomandari