Un mic dejun cu o lumina de care nu te mai saturi

Tu unde-ti petreci dimineata?

Nu suntem o natiune obisnuita sa respecte micul dejun. As putea spune ca inca nu l-am descoperit. Majoritatea prietenilor mei, dimineata dau pe gat un degetar de cafea, iar daca inghit pe nemestecate si o felie de paine prajita se cheama ca au luat micul dejun.

Prinsi intre presiunea serviciului, a grijii pentru copiii care trebuie dusi la scoala si a traficului, rareori avem ocazia sa ne bucuram de tihna primelor ore ale diminetii.

Dar micul dejun e o stare de spirit in care putem sa ne aventuram macar o data, de doua ori, pe saptamana. 

Aceasta aventura in universul unei dimineti castigate trebuie sa se bucure de un spatiu special, amenajat corespunzator - un loc dedicat in bucatarie, o terasa, in sufragerie sau vara, pe balcon.

Nu trebuie definit un loc fix, un spatiu exclusiv dedicat, mai ales daca apartamentul nu permite o astfel de amenajare, dar poate fi ales un loc, poate fi cumparata sau folosita o masa specialascaune si, neaparat, accesoriile de bucatarie care fac micul dejun atat de special - prajitor de paine, aparat pentru sandwich-uri, storcator de fructe pentru prepararea rapida a sucurilor, expresor de cafea si, neaparat, noile stiri din ziare sau mai bine o boxa inteligenta Google Home.

Micul dejun nu mai are niciun haz daca intreaga familie sta cu ochii in telefoane. E un timp al conversatiei, al planurilor de vacanta, un timp in care copiii povestesc cum a fost saptamana lor la scoala.

Micul dejun e o sarbatoare a familiei, a prieteniei care se desfasoara in lumina prietenoasa a rasaritului.

Nu ezita sa iei legatura cu un expert in design interior care te poate ajuta sa-ti creezi spatiul ideal pentru micul dejun la tine in apartament.

Sfatuieste-te cu un specialist in design in ce priveste achizitiile pe care vrei sa le faci in bucatarie. E o buna posibilitate sa economisesti bani. Fa-ti diminetile mai bune cu o amenajare de interior!

Sursa imagini: Pinterest.

Milena Taranu | 03.03.2020

Vezi toate articolele

Recomandari