Toamna a venit si pentru locuinta ta. Profita de atingerea si culorile anotimpului

E sezonul redecorarii

Toamna e un anotimp potrivit pentru a-ti redecora apartamentul. Nu trebuie sa faci mari lucrari de renovare, dar poti face mici retusuri prin care sa-ti pregatesti locuinta pentru anotimpul rece.

Suntem in mijlocul epidemiei, iar urmatoarele luni le vom petrece, din nou, mai mult in casa. Chiar daca nu o sa mai fie stare de urgenta, pericolul infectarii va fi mai mare ca in primavara. E bine sa te pregatesti.

Pentru ca vei sta si vei lucra mai mult de casa, e bine ca spatiul de locuit sa fie functional si relaxant.

Delimiteaza foarte bine locul in care muncesti de locul in care te odihnesti. E mai dificil daca stai intr-un studio (garsoniera), dar exista solutii de delimitare si pentru spatii mai mici.

Curatenia si aerisirea locuintei sunt metode sigure de protejare a sanatatii. De aceea e bine sa ai instrumente adecvate care sa te ajute sa faci si sa mentii curatenia fara sa pierzi mult timp pentru aceasta activitate.

Toamna, lumina naturala e tot mai putina pe zi ce trece. E important sa ai corpuri de iluminat care suplinesc deficitul de lumina naturala. Starea de echilibru are o relatie directa cu aceasta.

De asemenea, nu ezita sa ai cateva plante in locuinta, nu neaparat mari si greu de ingrijit, dar unele care sa te inspire si sa te ajute sa-ti pastrezi legatura cu natura. 

Plantele au un dublu rol - creaza o atmosfera placuta in casa, dar iti ofera si sustinere emotionala.

Pentru o redecorare si pregatirea casei pentru toamna poti lua legatura cu un designer interior care sa te ajute sa iei deciziile potrivite.

Nu ezita sa vizitezi magazinul interioronline pentru a-ti alege accesoriile potrivite pentru redecorare.

Si nu uita, toamna, locuinta ta are nevoie de redecorare mai mult ca oricand!

  

Milena Taranu | 06.10.2020

Vezi toate articolele

Recomandari