Sosita din viitor, o aplicatie pentru casa de vis

Cum sa construiesti in mod real, folosind mediul virtual

Bine ai venit in viitor! Aseaza un scaun in mijlocul camerei goale dintr-un apartament. Ia loc si deschide laptop-ul. Incepe sa alegi, sa potrivesti, sa-ti creezi casa pe care o vrei.

In timp ce proiectul tau prinde viata, alegi mobila si decoratiunile si le comanzi online. Plata o faci, de asemenea, online. Mai mult, porti discutii pe loc cu expertul tau in design interior despre proiect, despre ideiile tale.

In viitor nu va mai fi nevoie sa faci drumuri interminabile la magazine, sa te uiti la zeci de modele de faianta, de gresie, de parchet, sa cauti mobila potrivita, perdelele pe care nu stii cum sa le montezi.

In viitor nu va fi nevoie sa cumperi ce se nimereste doar pentru a-ti umple casa la un pret impus de magazin. Si nu vei mai fi obligat sa locuiesti intr-un loc lipsit de personalitate, unul care nu se ridica nici macar la nivelul unui hotel decent de patru stele.

In viitor, vei putea trai intr-o casa care sa te reprezinte si in care nu te afli doar pentru a dormi inainte de a merge la munca. Vei putea trai intr-o casa care sa fie o expresie a personalitatii tale. 

In viitor, cu ajutorul unui laptop ti se va deschide un intreg univers, iar un banal apartament il vei putea transforma intr-o luxoasa locuinta de vis pe care acum nu si-o permit decat cei foarte bogati.

In viitor, vei putea avea propriul designer care te va insoti, pas cu pas, in calatoria pe care o faci pentru a-ti transforma casa intr-o adevarata poveste care te rosteste pe tine.

Sa-ti dam o veste buna! Viitorul e chiar aici. interioronline.ro iti pune la dispozitie o aplicatie de design online prin care iti poti crea locuinta de vis cu ajutorul unui laptop. 

Intra in universul interioronline.ro si descopera viitorul. Povestea ta incepe chiar acum! Vezi aici cum functioneaza!

Milena Taranu | 11.05.2020

Vezi toate articolele

Recomandari